ЕКШЪН В ПИК: Разярени ватманки приклещиха Борис Бонев - изтръгнаха му най-милото, с което всеки месец си живее като цар (ВИДЕО)

Акценти

ЕКШЪН В ПИК: Разярени ватманки приклещиха Борис Бонев - изтръгнаха му най-милото, с което всеки месец си живее като цар (ВИДЕО)

198614
преди 5 часа
ЕКШЪН В ПИК: Разярени ватманки приклещиха Борис Бонев - изтръгнаха му най-милото, с което всеки месец си живее като цар (ВИДЕО)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

4600 и 2100!

препоръчано

Първата сума е заплатата на председателя на групата на ПП-ДБ-Спаси София в Столичния общински съвет (СОС) Борис Бонев, а втората - заплатата на ватманка, която ежедневно отговаря за живота на хиляди столичани, използващи услугите на Градския транспорт в София.

Разликата във възнагражденията им лъсна по време на лют спор, заформил се в разгара на големия протест срещу градската управа на София под прозорците на Васил Терзиев. Причината - неизпълнено споразумение от страна на кмета на София за въвеждането на бонуси за работещите в сектора.

"Като изляза на линия, съм нон стоп в закъснение (заради задръстванията из столицата - б.р.) - няма закони за пешеходците, няма закони за шофьори, и накрая съм сънкционирана. Кой ще ми оправи разписанието? Кой ще ми вдигне заплатата? Ние сме най-обикновени работници, вие сте зад бюрата, вие сте политиците... Кога ще ни оправите, бе?!", накара се на Бонев служителката на Градския транспорт.

Той се опита да се измъкне, че през март вече е направено увеличение в разме на 15%.

"Заплатите по трудов договор на ватманите в момента са 2100 лв. Отидете в "Кауфланд" и "Лидл" и вижте колко взима една касиерка по трудов договор. Мислите ли, че е редно, ние, отговаряйки за живота на 300 човека зад гърба си и на тези около нас, които не спазват правилника, да взимаме колкото касиерка в "Кауфланд", продължи гневната ватманка.

Вижте как продължи спорът й Бонев във видеото и как той отговори на въпроса на ПИК TV какво е свършил за заплатата си от 4600 лв:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК