ЕКШЪН В ПИК TV! Диана Дамянова с ексклузивен коментар: Второто място на "Възраждане" може да изиграе мобилизираща роля за ППДБ и ГЕРБ (НА ЖИВО/ВИДЕО)

Акценти

ЕКШЪН В ПИК TV! Диана Дамянова с ексклузивен коментар: Второто място на "Възраждане" може да изиграе мобилизираща роля за ППДБ и ГЕРБ (НА ЖИВО/ВИДЕО)

302963
преди 6 часа
ЕКШЪН В ПИК TV! Диана Дамянова с ексклузивен коментар: Второто място на Възраждане може да изиграе мобилизираща роля за ППДБ и ГЕРБ (НА ЖИВО/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиар експертът Диана Дамянова е с ексклузивен коментар от изборното студио на ПИК TV.

препоръчано

Нямам гадателски способности, но ако тези избори не доведат да правителство, българският народ ще се ядоса и ще има нови конструкции. Много е важно кой ще е втори. 

Второ място на Възраждане може да изиграе мобилизираща роля за ПП и ГЕРБ, ако ПП са втори ще лежат на кълката "вторият мандат". Идеята за равноотдалечен или равноприближен магьосник има своето основание, но българският народ ще реши и ако всеки се закучи на позицията си, това няма да е добре, но засега има надежда за избирателната активност.

Ще влязат по-малко партии, които имат по-малко гранично доверие, хората се насочват към екзотичните партии, защото това е техният протестен вот. Това обаче предполага по-трудна конструкция на кабинет, смята Дамянова, но отново декларира надежда за по-висока активност.

Кампанията на ППДБ е била стагнираща, това действа обратно на стимулиращото. Политиците трябва да придадат повече легитимност на процеса, каза Дамянова. Стигнало се е до мерна единица за неумност "сабрутевщина".

Венко Сабрутев е от хората, които не могат да осъзнаят собствената си нищожност и ненужност, без някаква политическа адекватност, той е от списъчната демокрация, това отблъсква хората. В този смисъл прави избирателите по-адекватни и е възможна по-адекватна власт, каза Дамянова.

ППДБ не сме правили кампания, но оправдавам опита им да влязат в ромските махали. В Истанбул не е било нужно да ходят, защото там има битка между ДПС-тата. Дамянова не е сигурна дали младите хора ще подкрепят ПП-тата, както на предишния вот.

Трябва да има правителство, ако у хората има повече разум, ако го разберат и от списъчната демокрация, кабинет е възможен, защото е необходим. Тя обаче че венко-сабрутевци не са научили нищо ново.

Манджа с грозде е на политическия пазар, но докато хората не влязат в политиката, там ще са Бареков и Венко Сабрутев, смята Диана Дамянова.

Гледайте НА ЖИВО ПО ПИК TV!

http://v.piktv.bg/f/videos/18/piktv_1504707a096f9c9ed4511dbac666772a.mp4

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Възможност за създаване на мнозинство има само на теория, не и на практика. Шансовете за избори през март или април са много големи (НА ЖИВО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Възможност за създаване на мнозинство има само на теория, не и на практика. Шансовете за избори през март или април са много големи (НА ЖИВО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК