ЕКШЪН В ПИК TV! Соня Колтуклиева притисна до стената говорителката на ЦИК заради воаяжа в САЩ (ВИДЕО)

Акценти

ЕКШЪН В ПИК TV! Соня Колтуклиева притисна до стената говорителката на ЦИК заради воаяжа в САЩ (ВИДЕО)

279873
на 10.09.2024
ЕКШЪН В ПИК TV! Соня Колтуклиева притисна до стената говорителката на ЦИК заради воаяжа в САЩ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След екскурзията на държавна сметка в Азербайджан, която си спретна от 28 август до 3 септември председателката на ЦИК Камелия Нейкова, нов воаяж се подготвя - този път отвъд Океана.

препоръчано

Така от 3 до 8 ноември петима членове на ЦИК ще пребивават в САЩ. Те ще са по покана на американската страна - по повод президентските избори, но разноските са изцяло за сметка на ЦИК.

Днес, по време на седмичния брифинг на ЦИК, Соня Колтуклиева притисна до стената говорителката на комисията Росица Матева с острия въпрос дали времето на командировката, е удачно подбрано. 

“ЦИК е взела своето решение, ЦИК се състои от 15 членове и всички са равнопоставени“, опита се Матева да се измъкне.

Командировката започва в периода, когато се правят списъците с новите депутати, избрани на 27 октомври - в началото на ноември ЦИК има много работа, а ще отсъстват 1/3 от членовете на Централната избирателна комисия, продължи да настоява да получи адекватен отговор Соня Колтуклиева.

Обърканата Матева не успя да отговори, а от конфуз я спаси нейният колега Цветозар Томов. 

"Тогава е възможно тези хора да придобият доста важен за комисията опит, срещайки се с представители по време на провеждащите се тогава избори“, заяви той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК