Екшън в САЩ! Арестуван застреля полицай в патрулка и избяга

ЧАС ПИК

Екшън в САЩ! Арестуван застреля полицай в патрулка и избяга

11056
на 20.06.2015
Екшън в САЩ! Арестуван застреля полицай в патрулка и избяга
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служител на реда беше застрелян в американския град Ню Орлиънс от задържан по време на транспортирането му към участъка, предаде Fox News, цитирана от "Фокус".

препоръчано

От полицейското управление информират, че 46-годишният Дарил Холоуей е получил огнестрелна рана от 33-годишния Травис Бойс, който е бил на задната седалка. Задържаният е успял да свали поставените му белезници, след което е свалил предпазната решетка и е грабнал огнестрелното оръжие на полицая. Последвал е изстрел, който е бил фатален за служителя на реда.

Извършителят е избягал от местопрестъплението и към момента е издирван от силите на реда. Съобщава се, че той е бил задържан от загиналия полицай за нападение при утежняващи обстоятелства.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК