ЕКШЪН! Жената на Морфов бясна, отрича за пиянството на мъжа си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЕКШЪН! Жената на Морфов бясна, отрича за пиянството на мъжа си

26741
на 04.09.2017
ЕКШЪН! Жената на Морфов бясна, отрича за пиянството на мъжа си
Автор:   ПИК

Съпругата на Александър Морфов – актрисата Рени Врангова, се разфуча във „Фейсбук“ след разкритията за алкохолните подвизи на мъжа й. По информация от кухнята на Народния театър главният режисьор Морфов, който неотдавна подаде оставка, е бил открит лежащ на цимента пред задния вход на театъра. Това се е случило преди обяд, а шокираните свидетели установили, че е бил пиян.

Огласената новина обаче е изкарала извън кожата жена му Рени Врангова. Тя твърди, че публикацията е „поръчка” на злобари срещу талантливия й мъж, а нейни приятели във „Фейсбук“ я успокояват и намекват, че дори знаят кой е „поръчителят”. По традиция театралите се тресат от мании за конспирации, които издигат като димна завеса срещу нелицеприятни факти около поведението на известни личности извън сцената.

„Злобен поръчител” заподозря и актьорът Стоян Алексиев, който пък бе заснет в скандални порнографски сцени с 23-годишна студентка насред центъра на София.  
Рени Врангова заплашително напомня, че хора от академичната трупа нямат право да дават изявления, които уронват престижа на театъра. С което фактически признава, че вътрешен човек е изнесъл наяве инцидента с Морфов  

За частния си случай Врангова се опитва да ангажира и ръководството на Народния театър, като призовава то да отрече публично лъжите, които се тиражирали. Е, как да бъде отречено нещо, като с очите си сме видели сценката с Морфов, смеят се присъствали на инцидента. 

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това