Екшън като в Холивуд побърка полицията в Пловдив

Крими

Екшън като в Холивуд побърка полицията в Пловдив

7350
на 14.04.2021
Екшън като в Холивуд побърка полицията в Пловдив
Автор:   ПИК

Истински екшън като сцена от Холивуд се разигра в Пловдив, съобщава Пловдив 24.бг. „Здравейте, вчера следобед в кв. "Смирненски" имаше сцена като от холивудски филм!“, заявява свидетел пред изданието.

препоръчано

„Патрулка гонеше моторист, стигнаха до път без изход, полицаите тръгнаха да го гонят, като даваха наставление на подкреплението, но той се шмугна през зелените площи, едва не прегази едни деца и през улица "Лерин" изчезна с мръсна газ!

В рамките на минути целият квартал ехтеше от сирени! Странно, че никой не е дал изявление за тези опасни каскади в близост до детски градини и деца!"., продължи той.

Малко по-късно от  ОД МВР Пловдив излязоха с позиция във връзка със случая. Ето и нея:

"При работа по линия пътна безопасност полицейски автопатрул дежурил на "Пещерско шосе“ в близост до комплекс "Корона“. Покрай служебния автомобил преминал моторист, на чието двуколесно превозно средство липсвала регистрационна табела.

Давайки си сметка, че може да бъде глобен за постъпката си и видимо притеснен от присъствието на униформените, водачът решил да избегне проверката. Мотористът се насочил към странични разклонения от пътя, където в момента кипи строителна дейност.

Полицията го последвала, но водачът успял да осуети проверката, преминавайки през тротоар с поставени антипаркинг колчета и избягал, знаейки, че няма как да бъде последван от кола през маршрута, който е избрал.

Полицията е по петите на мъжа, извършил нарушението, а за управлението на нерегистрирано МПС водачът ще бъде наказан с глоба и отнемане на книжката".

 

 

 

Сподели:
Бомба x
УНИКАЛНО: Заловиха огромна жаба (ВИДЕО/СНИМКИ) УНИКАЛНО: Заловиха огромна жаба (ВИДЕО/СНИМКИ)
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това