ЕКШЪН! Киро и Асен бягат от въпросите на ПИК за офшорките и компанията "WHITE&CASE" от доклада на ДАНС, блъскат екип на медията ни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ/ВИДЕО)

Акценти

ЕКШЪН! Киро и Асен бягат от въпросите на ПИК за офшорките и компанията "WHITE&CASE" от доклада на ДАНС, блъскат екип на медията ни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ/ВИДЕО)

68672
на 19.09.2022
ЕКШЪН! Киро и Асен бягат от въпросите на ПИК за офшорките и компанията WHITE&CASE от доклада на ДАНС, блъскат екип на медията ни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Кирил Петков и Асен Василев присъстват на поредна предизборна акция на "Продължаваме промяната", на която ще се развява опорката за "Капитан Андреево".

препоръчано

Ще проговорят ли обаче двамата за разкритията на ПИК, свързани с доклада на ДАНС? Отклонявани ли са пари към офшорки, свързани с "Промяната"? По тяхно нареждане ли "Булгаргаз" сключва договор с компанията "WHITE&CASE" за 1 млн. лв.? Има ли престъпна договорка с фирм МЕТ, която е продавала газ на завишени цени на страната ни?

Припомняме, че по-рано днес собственикът на ПИК Недялко Недялков се появи пред тайната бърлога на "Продължаваме промяната" на улица "Чаталджа" 3 в София, но Петков и Василев избягаха от въпросите му.

Пред Дома на киното този вечер от "Промяната" се тълпяха да се снимат с нашата репортерка Цвети Борисова и оператора ни Христо Порязов. "Май скоро ще станем по-известни от Кирил Петков. Радват ни се. Ако дойде Асен Василев, ще го попитаме защо днес не поиска да говори с Недялко Недялков. Той е добър човек, не е страшен", каза Порязов. 

Журналист попита кандидатите за депутати от ПП колко струват саката им, от Турция ли са купени. 

В този момент Асен Василев се появи изневиделица и премина като хала през журналистите, бягайки от въпросите на ПИК. 

Кирил Петков също избяга от нашата камера. А от партийния щаб хванаха за ръката на нашия репортер и не пуснаха екипа ни да стигне до експремиера. Оказа се, че не служителка, а партийна функционерка цепи билетите в Дома на киното, което е прецедент. Въпреки че нашият екип поиска да си купи билети и да влезе след Киро, не беше допуснат. 

Простотията стана пълна, след като от партийния щаб показаха снимката на Недялко Недялков, скандирайки името му, в безпомощен опит да бранят шефа си. Глупавата сценка разигра пиарът в кампанията на ПП Найо Тицин - тотално забравено лице на БНТ.  

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПО ПИК TV!

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа 22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Промяната паркира автобуса пред Св. Александър Невски, на Чаталджа го удариха на пиене и ядене (НА ЖИВО/ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ЕКШЪН В ПИК TV! "Промяната" паркира автобуса пред "Св. Александър Невски", на "Чаталджа" го удариха на пиене и ядене (НА ЖИВО/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 216
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това