ЕКШЪН: Манолова бяга в тръс от протестъри, опитаха да я линчуват: Боклук, мръсница! Каква е тая кюстендилска баба (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЕКШЪН: Манолова бяга в тръс от протестъри, опитаха да я линчуват: Боклук, мръсница! Каква е тая кюстендилска баба (ВИДЕО)

378982
на 06.03.2021
ЕКШЪН: Манолова бяга в тръс от протестъри, опитаха да я линчуват: Боклук, мръсница! Каква е тая кюстендилска баба (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Истински екшън се разиграл снощи след протеста на майките от "Системата ни убива" срещу Мая Манолова пред БНТ, където тя имаше предизборно участие. Както ПИК съобщи още снощи, те издигнаха транспаранти срещу нея и потърсиха сметка, задето е използвала тях и децата им в опит да се добере отново до място в парламента, откъдето бе безславно изхвърлена заедно с кабинета "Орешарски". 

препоръчано

"Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?”, попитаха майките и протестърите, които бившата червена депутатка яхна и за местните избори преди 2 години. Сега те се опитват да се разграничават от нея и буквално я нападнаха на излизане от студиото и се наложи Манолова да тича, за да се спаси. Това става ясно от видео, публикувано в социалните врежи. 

Протестиращите, начело на които бяха доскоршните й дружки от "Системата ни убива", се нахвърлиха настървено в опит да линчуват Мая Манолова.

С възгласи "Боклук" "Мръсница" метежниците й потърсиха сметка за предателството и я обвиниха, че ги е използвала да се добере до място в парламента.

Тя пък се наложи да се възползва от защитата на полицията, която до скоро плюеше и осмиваше на улични акции със същите тези протестъри. Органите на реда си свършиха работата и не допуснаха ексцесии като я оградиха и не допуснаха метежниците до бившата им присъдружна. Манолова буквално направи спринт до колата с шофьор, която я чакаше пред входа на БНТ и не можа да скрие уплашения си поглед.

"Каква е тази кюстендилска баба?! Защо я оставихте и защо я охранявате?", започнаха да викат след бягството й протестърите, които тя употреби в амбицията си за власт.

"Помияри! Ще й гръмне главата на Манолова", крещяха и друга част от метежниците дълго след бягството й. 

Вижте и видео в социалните мрежи от екшъна: 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това