Вход
София
Времето в София 9 o C

ЕКШЪН НА КОАЛИЦИОННИЯ СЪВЕТ: Валери Симеонов скочил за ареста на Нено Димов - патриотите питат защо не е задържана и Ирена Соколова

ЕКШЪН НА КОАЛИЦИОННИЯ СЪВЕТ: Валери Симеонов скочил за ареста на Нено Димов - патриотите питат защо не е задържана и Ирена Соколова

на 14.01.2020
80281
48
ЕКШЪН НА КОАЛИЦИОННИЯ СЪВЕТ: Валери Симеонов скочил за ареста на Нено Димов - патриотите питат защо не е задържана и Ирена Соколова
Автор: ПИК
14.01.2020
48
80281

Коалиционният съвет между ГЕРБ и "Обединените патриоти" е преминал доста горещо, научи ПИК от отлично информирани източници, присъствали на събранието.

Номинацията на Емил Димитров - Ревизоро не е била причината за дълго проточилата среща, а исканото обяснение от страна на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов за това, че единствено Нено Димов е в ареста за водната криза в Перник.

Лидерите на НФСБ и ВМРО подробно поискали премиерът Борисов да ги запознае с наличните данни за кризата с водата до момента. Настояването им било да стане ясно защо единствено Димов е арестуван, а бившата областно управителка от ГЕРБ Ирена Соколова, както и кметицата Вяра Царевоска не са подведени под никаква отговорност и се измъкват между капките.

"Не може само Нено Димов да е виновен. Да, той беше министър, но не цялата отговорност затова което се случва в момента е негова. Оказва се явно, че някои хора са привилигировани и закона не ги лови", са коментарите сред патриотите, които като коалиционен партньор се надяват кадрите на ГЕРБ да нямат чадър. Факт е, че Соколова бе изгонена от партията и разжалвана не само като областен управител, но и като шеф на женската структура на ГЕРБ.

Припомняме, че още в деня на ареста на Нено Димов, премиерът заяви, че няма значение кой от коя партия е, а ако има данни за престъпление всеки ще си понесе своята отговорност. В деня на акцията във ВиК - Перник, Областната управа на града и екоминистерството, единственият арестуван обаче се оказа Нено Димов.

Ирена Соколова и Вяра Царовска по информация на медията ни са били разпитани и пуснати, а бивши шефове на ВиК-Перник, които очевидно са били наясно с проблема, също са на свобода към момента.

Именно около това се е разразил екшънът на коалиционния съвет, от който патриотите си тръгнаха доста ядосани, а Валери Симеонов дори не пожела да остане на брифинга пред медиите, за да бъде представена номинацията на Емил Димитров-Ревизоро. ПИК обаче научи, че около нея не е имало никакви спорове, а горещите препирни се въртели около факта, че няма други обвинени за кризата, освен Нено Димов. Както медията ни показа на живо, веднага след срещата в Министерски съвет Валери Симеонов ядосан обобщи как е минал съветът, изхвърчайки със светлинна скорост от сградата: "Изключително неприятно!" 

Сподели:
Напиши коментар »
(48)
2
Айде да разтуряме седянката и кой откъде е, че накрая с тояги ще ни изгонят.
3
..... и пак!!!! САЛ ТОЙ ЦЕЛИЯТ Е В БЯЛО (непорочен)!!!!........ Та по тоя повод ВИЦА за байхОНя със страшният номер. ........ .............. 《„ЦИРК...излиза ТОЙ на манежа, целият в бяло – ..... бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки, – ....оркестърът свири туш, над манежа се издига огромен бял балон, ТОЙ вади бял пистолет, прожекторите гаснат, ТОЙ стреля, прожекторите светват – оооо ужас ..... целият цирк в л@йн@, само ТОЙ в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки…
4
А Боко тиквата и онова туловище дето обеща на перничани , че няма да има режима на водата и открадна 32 милиона Свинетка Павлова защо не са арестувани питам Язе ?
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
ЯЯЯ...АКО СЪМ НА БОРИСОВ НЕМА ДА ГИ ТЪРПЯ И ГРАМММ.....НФСБ ПОЧНАХА ДА ЛАМТЕЯТ ....БОЙКО НЕ ИСКАМ ДА ГО КАЗВАМ , НО ...НАПРАВО НЕЗНАМ .............................................................ПРАЩАЙ ГИ ПРИ КОРНЕЛА ТОГАЗ НА ТИЯ ПАТРИОТИ ..ЩОМ СА ТАКИВА ПРАТРИОТИ ...ФЪРЛАЙ СИЧКО И ДА СЪБАРЯТ ДЪРЖАВАТА ...........ПУУУ..ТО БИВА БИВА АМА ..И ТЯХНОТО НА НИЩО НЕ МЯСА
7
май се прави на утрепана лисица?! Той какво иска?!За да е щастлив и доволен,пак да се върнем на ало пилитиката,което е немислимо в условията на истинска демокрация!!?? Ако Бойко разпореждаше на съдии и прокуратура какво да правят,досега щеше да е арестуван Александър Малинов или Маринов,за шпионаж,а не да ходи да го награждава Путин с медали,а Бойко да се черви пред Тръмп!! Така,че прокуратурата арестува когото трябва и ни най Бойко ще тръгне да защитава развенчани величия на ГЕРБ!!
8
Свинята-каракачанка нещо отслабнала ми се вижда.
9
та ева в простия трол
10
Пази Боже другарката Лъжа премиер - по добре Йоло Денев .
11
Само да попитам, Костинбродската корвета, колко % открадна на вибраторите от Дай България, водени от Гнома, Рада дълбокогъзата, Пинокио и розовобузестата Прокоба, защото Вибраторите на Гнома и Рада дълбокогъзата, класацията не ги лови, дори и с Кстибродската корвета начело. Изглежда, че и Славуца им отне, от гейския електорат, и им остави само Вибраторите, да си ги пъхат с крак сами!!
12
Забелязва се една закономерност, че колкото повече % на Импексовите крадливи и миризливи БСПдирасти, водени от Кауна и Импексовата курабия пада, двойно се увеличават троловете им, и тези на вибраторите от Дай България, водени от Гнома, Рада Дълбоката и Пинокио. ЗАЩО ЛИ СЕ ПИТАМ АЗ, И ОТГОВОРА Е ЯСЕН, ЗАЩОТО БОРИСОВ ПАК, ЩЕ ИМ ЗАБИЕ ВИБРАТОРА ОТЗАД С КРАК...
13
Време е да го прокудим от центъра на София, за да не цапа повече тоалетните на "Дондуков" № 1. Едно съвстем тихо изтопуркване под прозорците му е достатъчно за да хване гората. Страхлив е по рождение
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Да си умреш от смях! Разединените "патриоти", пардон - идиоти, дори се нахвърлили един друг, голям кютек паднал, на Далаверито Симеонов, дето открадна милиони от оградата на границата, отскубнали доста перушина от кратуната, той побеснял и се нахвърлил на агент Иван Каракачановия доносник, но понеже той е доста едрогабаритен, успял да отблъсне с туловището си нападението и се отървал само с един ритник по тлъстия задник! Боко Тиквата го играел "рефер", но за малко и ТОЙ да отнесе един-два юмрука по бандитската си физиономия, нахлули 35-те МУ гавази и едва го спасили! На народонаселението и на дръжките на микрофони, които чакали в коридорите ,било съобщено тържествено, че срещата е минала "в пълно разбирателство" "в мир и любов" между "коалиционните партньори" и че разграбването на държавата, агонията на половината българи, трагедията с водата в Перник и не само там, продължават с пълна сила, за да може да се повишава "благосъстоянието" на народа, както се беше изходила една пекинска патица от Виетнам, но родом от Кърджали.
17
Валери що бе отиде да истерясва в кабинета на Гешев , че да го видя смелчагата как иска обяснения ;) мишка изнудвачка е тоя , знае че от него зависи коалицията и се прави важен и смел , че да почне да иска сега , аман от тарикати селчяци
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Боко с гола глава и вид на мутра.Томислав Дончев същото.Кралев същото.Ревизоро същия....нямат шия, туловище и голяма кратуна залепена за него...))))
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
аз да те ЕВА тъпанар прост
22
Отговорете си сами, защо последните двама търсят сметка от Лоената топка , а не на гл. прокурор Гешефтаров, че е арестуван само Нено ? Праси и Валчо , а и всички ние в страната отлично знаем, че Гешефтаров е посочен от Мутропитека. Оправия няма да има докато не бъдат арестувани Тиквопитека, Гешефтаров и Цацарунгов.
23
АМИ ЗАЩОТО СА ОТ ГЕРБ
24
не е арестувана Лиляна Павлова? Най-голяма вина има тя
25
да греши. ГРОБ са прави дори и тогава когато грешат, както в миналото и БКП-партията в която Боко Тиквата е приет още на 18 годишна възраст. Традициите трябва да се пазят!
26
kornela....i....sestra.galeva...ste...resat..vsi4ki..problemi....na...darzavata....
27
Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, работил само на държавни и общински служби, влязъл в политиката с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“ и преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да постъпи в ГЕРБ, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро. „Според отдел „Продажби“ на Артекс жилищата на високи етажи в техните сгради се продават на цени около 2 200 евро на квадратен метър без ДДС“ - https://acf.bg/?p=15397) ++ Как може шефът на КПКОНПИ г-н Пламен Георгиев, да е декларирал, че си е купил тризонет за 293 374 лв., но в същото време да има публична оферта от продавача на апартамента за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни суперлукс ексклузивни имоти? (https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/photos/a.330337120735549/657897361312855/?type=3&theater)
28
гербаджии бъдат осъдени, килиите в ЦСЗ няма да стигнат и ще се наложи да се строи нов пандиз. Следва да се помисли и за разширяване на панделата в Сливен!
29
Споко! Положението е под контрол! Враждуващите помежду си "патрЕоти" спешно са повикали банкянската слугиня Катюшата Ниделчева, която им е извъртяла по една свирка и е успокоила страстите! Само че, дебелият агент Иван Каракачанов не бил задоволен, та привикали спешно и Електрата! Тя обаче се изложила, много й миришела устата, та агент Иван й го начукал в насрания задник.
30
защо не пита Гешев за ареста,а играеш театро на съвещанието,а?!
31
Гешев-радост е човека дето ще опандизи нашия човек заради руския турски газ.Само една депеша от Козяк 16 и шат на патката главата. На видеото в Иставбул дето връткаха нещо, Ердоган показваше какво е "панер сикиш" ама не каза че сега връткат панера с Путин а сикиша ще е от американците после за нашия човек.
32
Ха, ха, ха, веселата част продължава!Браво на мислещите за нашето добро настроение главаначета от порно-сайтчето ПИК!
33
Отвличат ви вниманието, Областната Управителка с 1000 000 апартамент също е за затвора както и шефа на ВИК, и още много други.
34
ТЕЗИ ПИШМАН ПАТРИОТИ СА КАТО АТАКА И БСП...... ИСКАТ ДА ХАРЧАТ 1000 СЛЕД КАТО ИЗКАРВАТ 500.... ДА ИЗРАВНЯВАМЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИТЕ С ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ ПОНЕЖЕ И НИЕ СМЕ ПРИ ТЯХ В ЕС.... ДА СЕ МАХАТЕ И ДА НЕ ПРЕЧИТЕ НА ГЕРБ ТЪПАЦИ ДОЛНИ.
35
Никога досега България не е имала толкова слабо и некадърно Правителство съставено само от КАЛИНКИ! ТЕ ни доведоха до това унизително състояние да бъдем УБЕДИТЕЛНО в дъното на всички класации! Това е истината! Срам и позор за БЪЛГАРИЯ!
36
Ами да питат прокуратурата защо няма други задържани за водната криза в Перник. Защо се поставя въпроса на коалиционния съвет. Тези уж са политици а не осъзнават,че има разделение на властите.Бойко и ГЕРБ ли да кажат кой да бъде арестуван. Това да те е като в социализма.... Политбюро да каже на прокуратурата кой да бъде арестуван. Явно някои си живеят в социализма още и си разсъждават така.... Ако пък ГЕРБ нареждат на Гешев кой да бъде арестуван--това е ужасно....Не ми се иска да вярвам,че е така
37
PEPA AVRAMOVA VRACHANSKA - KOGA????
38
PEPA AVRAMOVA VRACHANSKA - KOGA????
39
Всички вие които кръщавате с прякори - тиква и т.н Погледнете се в огледалото. Кой знае какви изроди сте
40
И това доживяхме .Идиотиите на освирепелите за власт нямат граници.Борисов АВТОМОНТЬОР,тук разбира се авторчето го е написало в преносен смисъл ,но 80 % биха се хванали Борисов сменя резервните гуми на автомобил, чиито двигател не работи! 14.01.2020 Владимир Алексеев България
41
Ако Му паднеш на Бойко да та изцепи с едно маваши през кръста,да не си разтяга много чатала,ще ходиш 3 години на врачки,намествачи на кокали и на психиатър да ти обяснява колко си смел или колко си тъп или колко си откачен?! Ако ти си направил Бойко премиер,вервай ми,че ще си хвърли и дипломите и българския паспорт от подобно унижение!!Ти си един тъп,гаден ,червен цървул,който виси денонощно мъди под всеки от материалите за Премиерът,за да тровиш околните с вонтата на позасрански трол!!
42
България не е опитно поле за леваци,БСП-пари!За парата продават си душата! Купени от "Спонсори", но с претенции да са морални стожери на нацията! След анализиране на Панамските досиета, се отворят и Вирджинските досиета, има формален повод, нарко парите за спонсориране на БСП и Радев! Тогава агитката на БСП пак ще писне, че за няколко милиарда няма смисъл да се вдига шум и да се търси отговорност за незаконно обогатяване Претенции вселенски, манталитет махленски! Чалгарска, войнствена посредственост и мутрафонска наглост!На нас ни се полага е тяхното мото в живота!
43
А България опитно поле за неграмотници ли е? По-необразовани и прости управници държавата никога не е имала. !0 години мутри и бавноразвиващи се опитват да се правят на държавници, но идва краят на това безмозъчно управление, Слава Богу!!
44
Бойко казал на патриотите, че Соколова и Церовска е оставил на началника си да ги накаже. Валери попитал "Иван Гешев ли имате предвид". На този т-ъ-п въпрос Бойко се вкиснал и отговорил "не знаеш ли, че аз имам един единствен началник и той е над главите ви". Всички погледнали към тавана. "По-нагоре, по-нагоре" се развикал Бойко. И... Валери си счупил врата. Сега е в правителствената и му кърпят вратните прешлени, заради някяква си простотия. Да напомня, че този т-ъ-па-к беше и заместник премиер и не е разбрал кой е началника на Бойко.
45
Колко,, тез дни по Коледа" минахме с Лиляна - инвестицията+ Бойко, че за Ангелкова с вътрешният инструментариум да коментираме...
46
БОКО ТИ ЩЕ УМРЕШ ОТРАДНАХТЕ ПАРИТЕ МИ ОТ КТБ АЗ СЪМ СТАР НЯМА КАКВО ДА ГУБЯ
47
БОКО ТИ ЩЕ УМРЕШ ОТРАДНАХТЕ ПАРИТЕ МИ ОТ КТБ АЗ СЪМ СТАР НЯМА КАКВО ДА ГУБЯ
48
А защо не продължите в този ред на питания за имотите на Елена Йончева, на Мая Манолова, на Ирина Бокова, на Масларова и децата им? Те да не са със синя кръв и да са им по наследство? Не беше толкова отдавна, даже е логично в хронологичен ред да се търси сметка
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6958
архив

Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педераси! - Глас от групичката: - Двама педераси, аз съм преводачът!

няма нови новини
Днес: 195
hot
най-четени новини в момента
сега
4116
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Прокуратурата с гореща информация за протеста пред МРРБ - подхващат вандалите, нападнали сградата и ранили полицаи (ОБНОВЕНА)
x
Ето кои три зодии трябва да започнат нов живот
x