Екшън на пътя - мъртвопияна си спретна бясна гонка с полицията

Крими

Екшън на пътя - мъртвопияна си спретна бясна гонка с полицията

14307
на 07.10.2021
Екшън на пътя - мъртвопияна си спретна бясна гонка с полицията
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

44-годишна пияна дама зад волана сътвори истински екшън в Раковски. Тя си спретнала бясна гонка с полицията с цел да се изплъзне, но в крайна сметка нямала късмет. 

препоръчано

Случката се разиграла малко след 18 часа в сряда, съобщават от ОДМВР-Пловдив.

Тогава служители на реда подали сигнал със стоп палка на дамата със "Сеат", която се движела по улица “Христо Смирненски“. Пияната шофьорка обаче настъпила газта и продължила по пътя си.

Униформените се качили в патрулката, пуснали лампите и задействали сирената. След кратка гонка полицията успяла да спре колата-беглец.

Тест с дрегер показал, че 44-годишната дама седнала да шофира с почти 1,8 промила алкохол. Веднага е арестувана и отведена в районното за 24 часа. Срещу нея е образувано бързо производство.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК