ЕКШЪН: Пиян вилня в болница в Първомай

Политика

ЕКШЪН: Пиян вилня в болница в Първомай

5362
на 02.09.2021
ЕКШЪН: Пиян вилня в болница в Първомай
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

28-годишен пиян се оказа в ареста, след като вилня в болница в Първомай. От полицията съобщиха за "Марица", че сигналът за агресивно поведение към тел. 112 е подаден във вторник към 12.30 часа.

препоръчано

Мъжът опитал да влезе в болницата за свиждане на болен близък. Не бил допуснат обаче заради противоепидемичните мерки. Солидно почерпеният се вбесил и счупил стъклото на вратата. Униформените, пристигнали на място, го озаптили, щракнали му белезниците и го отвели в близкото районно.

Там прекарал 24 часа. По случая е образувано бързо производство. Очаква се съдът да му определи наказание, което най-вероятно ще е парична глоба по Указа за борба с дребното хулиганство. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК