ЕКШЪН ПОДРОБНОСТИ: Затвориха за три дни бежанския център в София заради идващите от Европа самолети с мигранти! Бареков: Борисов и Пеевски да поемат отговорност (ВИДЕО)

Епицентър

ЕКШЪН ПОДРОБНОСТИ: Затвориха за три дни бежанския център в София заради идващите от Европа самолети с мигранти! Бареков: Борисов и Пеевски да поемат отговорност (ВИДЕО)

380906
на 13.02.2024
ЕКШЪН ПОДРОБНОСТИ: Затвориха за три дни бежанския център в София заради идващите от Европа самолети с мигранти! Бареков: Борисов и Пеевски да поемат отговорност (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"Научавам, че днес няма да е само един самолет с афганистанци, а ще са повече. Преди няколко дни се получи официално съобщение от БТА, че за три дни бежанският лагер на Военна рампа - лагера за бежанци до летището, ще бъде затворен. Това обезпаразитяване, това регистриране ще продължи няколко дни. Това означава, че бройката ще е голяма. Очаквам да са хиляди, защото това е сделката със свалени гащи на Денков, Габриел и Борисов, които продадоха България за един въздушен Шенген, национално предателство, извършено между Коледа и Нова година, когато народът е седна до трапезата", предупреди журналистът Николай Бареков по повод пристигането на самолети от Виена с афганистанци.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

бТВ и Нова не отразиха темата достатъчно. Те успяха да излъжат хората, че само няколко бройки щели да пристигнат и т.н. Когато една държава не желае да приеме чужди граждани на своя територия никой не може да я задължи, но, когато си в Шенген и имаш секретни договори, които са междудържавни споразумения...., смята Бареков.

По думите му това, което е направил Денков, е национално предателство.

"Тези хора са постигнали своята сделка. Свалили са гащите на българското правителство и сега ще се освободят от тези тълпи и пълчища, които са залели държавите им", каза още Бареков. 

Нормален човек там не можеш да срещнеш в центъра на града, стават и непрекъснато престъпления - ежедневие е да те набият в центъра на Брюксел и Виена, отсече той.

"Това не са нормални, работещи мигранти. Има глад за работна ръка и всеки нормален е бил записан там и той работи. Тук ще дойдат предимно афганистанци, безработни, млади мъже. с криминално минало. Това са хора вършили престъпления и сега ще засилят криминалната обстановка в София. Ще ги вкарат във Военна рампа, после ще започнат да ги заселват из страната", предупреди бившият евродепутат.

Имал съм приятели-сирийци, които са лекари и са работили у нас, после си намериха работа на Запад, заяви Бареков.

Ще заселят северозападна и североизточна България, допълни той.

Самите мигранти, като не могат да се върнат в Западна Европа, те ще гледат да се устроят в България, ще си създадат техни селища и квартали и ще станат обособени зони, заяви журналистът.

"Ще идват няколко самолета на ден. Ако са само 18 мигранти, както официално твърдят, няма да затварят лагера на Военна рампа за 3 дни. Тук Денков и Габриел трябва да кажат колко бежанци са се съгласили да приемат. Къде е председателят на външна комисия г-н Борисов", попита той.

В сглобката няма политици с топки. Вижте за какви мишки става въпрос. В момента Борисов и Пеевски са се скрили зад смокиновия лист Денков-Габриел и цялата тая пасмина - невнятния Кирил Петков и Асен Василев, който си върти разни свои далавери. Същите тези хора нямат грам достойнство да излязат пред обществото и да кажат каква е истината. Лъжат с помощта на поръчковите и платени медии, отсече Бареков.

Медиите трябва да питат къде са Денков и Габриел и да питат какви ангажименти са поели, заяви той.

Бареков се обърна към Борисов и Пеевски с думите: Ние знаем, че вие управлявате държавата, вие сте хората. И жълтопаветните плиткоумни либерали го проумяха, след като вчера Христо Комарницки написа, че нищо не се е променило - територията се управлява от Борисов и Пеевски.

Моля, излезте и поемете отговорност. Кажете, че сте влезли това решение по една или друга причина. Знаем, че сте способни на това, просто излезте и го признайте. Сега няма кой да поеме политическата отговорност. Цялото НС са се скрили зад Николай Денков и твърдят, че той управлява държавата. Сега отидоха земеделците, разделиха ги. Няма нормален човек в тази държава, казвам го като баща, който да вярва, че в момента Денков и Кирил Петков управляват държавата. Това е все едно да пуснеш вместо шофьор с книжка, шофьор с жълта книжка да управлява държавата, посочи Бареков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК