ЕКШЪН ПОСРЕД НОЩ! Ченгета гониха дрогиран шофьор по селски пътища в Монтанско

Региони

ЕКШЪН ПОСРЕД НОЩ! Ченгета гониха дрогиран шофьор по селски пътища в Монтанско

10409
преди 4 часа
ЕКШЪН ПОСРЕД НОЩ! Ченгета гониха дрогиран шофьор по селски пътища в Монтанско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дрогиран шофьор е заловен след бясна гонка с ченгета в Монтанско, съобщават от полицията. 

препоръчано

Екшънът се е разиграл малко след полунощ на 22 октомври на третокласния път за Видин. Полицейски служители направили опит да спрат за проверка лек автомобил с видинска регистрация. Водачът не изпълнил разпореждането, а вместо това натиснал педала докрай и продължил напред.

Ченгетата се качили в патрулката и започнали да преследват беглеца. Малко по-късно колата била спряна от униформените между селата Славотин и Сливовик. При извършената проверка било установено, че 45-годишният водач от Видин шофирал лек автомобил “Шкода Октавия“, собственост на управлявана от него фирма.

Проба с драгтест показала, че той е под въздействието на амфетамин.

По случая е извършен оглед на автомобила, който е иззет от органите на МВР. На нарушителя са съставени 2 акта по Закона за движение по пътищата и е задържан до 24 часа. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК