ЕКШЪН ПРЕД БНТ! Асен Василев преследван с парещи въпроси - "Знаете ли за доклада на ДАНС?", "Откраднахте ли 100 млн. лв. от газа?", "Договаряхте ли се престъпно с МЕТ?" Той пак бяга от ПИК като мишок (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

ТОП НОВИНАТА

ЕКШЪН ПРЕД БНТ! Асен Василев преследван с парещи въпроси - "Знаете ли за доклада на ДАНС?", "Откраднахте ли 100 млн. лв. от газа?", "Договаряхте ли се престъпно с МЕТ?" Той пак бяга от ПИК като мишок (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

142372
на 24.09.2022
ЕКШЪН ПРЕД БНТ! Асен Василев преследван с парещи въпроси - Знаете ли за доклада на ДАНС?, Откраднахте ли 100 млн. лв. от газа?, Договаряхте ли се престъпно с МЕТ? Той пак бяга от ПИК като мишок (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

В "Панорама" не посмяха да попитат Асен Василев за скандалния доклад на ДАНС, който уличава него и Кирил Петков в присвояване на над 100 млн. лв. от хазната покрай доставките на газ.

препоръчано

Репортер на агенция ПИК обаче причака бившия финансов министър пред сградата на БНТ и на излизане му зададе парливите въпроси:

Знаете ли за доклада на ДАНС, който вече е в прокуратурата?

Разпитван ли сте в Националното следствие заедно с Кирил Петков?

Какво ще кажете за адвокатската кантора WHITE&CASE, с която "Булгаргаз" е сключил фиктивен консултантски договоро за 1 млн. лв. по данни на ДАНС?

Вярно ли е, че вашето правителство е имало престъпен сговор с доставчика МЕТ за газовите доставки?

Асен Василев в типичния стил на мишоците от "промяната" подмина като пътна гара репортера на ПИК и се шмугна в автомобила си. Ние ще продължаваме да питаме, единствени в медиите. Докато не влязат прокурорите.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Диетолог разкри кое е най-полезното кафе Диетолог разкри кое е най-полезното кафе
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК