ЕКШЪН ПРЕД ПОЛИЦИЯТА: Не допуснаха депутати на ГЕРБ и издателя на ПИК да влязат при Борисов (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЕКШЪН ПРЕД ПОЛИЦИЯТА: Не допуснаха депутати на ГЕРБ и издателя на ПИК да влязат при Борисов (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

144541
на 18.03.2022
ЕКШЪН ПРЕД ПОЛИЦИЯТА: Не допуснаха депутати на ГЕРБ и издателя на ПИК да влязат при Борисов (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Не допуснаха депутатите Красен Кралев, Маноил Манев и Асен Балтов да влязат при Бойко Борисов в сградата на Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП) в този момент, предаде от мястото репортер на ПИК.

препоръчано

В качеството си на представител на четвъртата власт, издателят на медията ни Недялко Недялков, заедно с Антон Тодоров, както и настоящия народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов поискаха също да бъдат допуснати на територията на дирекцията, но и тях не ги допуснаха. 

Депутатите и Недялко Недялков изявиха желание да влязат в сградата, за да се уверят с очите си, че всичко със задържаните е наред.

С"евдалина Арнаудова е арестувана пред очите на детето си. Искаме да видим, че тя, Бойко Борисов и останалите са добре и са в безопасност. Тази нощ Борисов може да бъде убит.  Защото се повтаря това, което ставаше след 9 септември 1944 г., когато бяха убивани хора без съд и присъда", каза Недялко Недялков.

"Искам да видя, че по случайност няма да получат някой инфаркт. Защото това е полицейска практика след 9 септември", обясни Недялко Недялков. 

Както ПИК писа, по данни на МВР тази вечер задържани са били освен Борисов, Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова. 

"Молим да бъдем допуснати. Искаме да сме сигурни, че няма да се случи нищо със задържаните лица. Искаме да видим, че са живи", посочи пред служителите на Главна дирекция "Национална полиция" Недялков.

Припомняме, че по-рано тази вечер служители на МВР влязоха в къщата на Бойко Борисов, бивш премиер и настоящ лидер на най-голямата опозиционна партия, ГЕРБ. Малко по-късно той беше задържан и откаран в Главната дирекция "Национална полиция" в столичния квартал "Младост".

Партия ГЕРБ организира утре в 9.00 ч. пред Министерски съвет протест с искане за оставка на правителството. 

Полицаите се опитаха да отблъснат депутатите с обяснението "Има си пропускателен режим".

"Унижават тези хора сега. Да обясняват, че няма началници вътре. Унижение е това за тези момчета, да стоят тук и да лъжат на всяка секунда. Ние сме депутати и не може да минават с номера за пропускателния режим", каза Маноил Манев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК