ЕКШЪН! Трусове в БСП и "Възраждане" след избора на председател на СОС! Васил Терзиев пред ПИК TV: "Направихме сглобката с много тренировки и заваряване." Ваня Григорова с първи думи защо не е гласувала (ВИДЕО)

Акценти

ЕКШЪН! Трусове в БСП и "Възраждане" след избора на председател на СОС! Васил Терзиев пред ПИК TV: "Направихме сглобката с много тренировки и заваряване." Ваня Григорова с първи думи защо не е гласувала (ВИДЕО)

323463
на 08.02.2024
ЕКШЪН! Трусове в БСП и Възраждане след избора на председател на СОС! Васил Терзиев пред ПИК TV: Направихме сглобката с много тренировки и заваряване. Ваня Григорова с първи думи защо не е гласувала (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Сериозни трусове предстоят в БСП и "Възраждане" след избора на председател на Столичния общински съвет. Припомняме, че преди минути с 47 гласа "за" беше избран Цветомир Петров от ППДБ-"Спаси София".

препоръчано

За Петров са гласували групите на ППДБСС, ГЕРБ, както почти всички общински съветници от БСП.

ПИК научи, че със сигурност "против" са били Ваня Григорова и Диана Томова от групата на БСП.

Сериозни проблеми има и в групата на "Възраждане". Кандидатът за председател Емил Димитров събра едва 3 гласа, въпреки че общинските съветници са 8. Останалите петима са пуснали недействителни бюлетини.

Дeян Николов разкри, че е имало опит за купуване на общински съветници.

"Къде я тая охрана", попита Васил Терзиев на въпрос на ПИК TV защо ходи с въоръжена охрана.

"Направихме сглобката с много тренировки, заваряване. Разумът надделя. Сега за мен започва по-трудното", каза още столичният градоначалник.

"Гласуването е абсолютно анонимно, нямам представа кой ме е подкрепил", заяви новият председател Цветомир Петров на въпрос на ПИК TV кой го е подкрепил.

"Добре свършена журналистическа работа", каза Васил Терзиев пред Соня Колтуклиева на въпрос за видеото на Кирил Петков и Спас Русев.

Кметът на София пусна екипа на ПИК TV в кабинета си, за да проверим, че няма въоръжена охрана.

"Никой не се опитва да ме командва, защото знаят, че това не е възможно", каза Терзиев на въпрос дали Лена Бориславова и Кирил Петков се опитват да го командват.

Карлос Контрера от ВМРО обясни, че според него е било по-добре да се избере председател от по-малка група. 

"Ако не ме лъже паметта, Корнелия Нинова не управляваше ли с ПП? Това са си вътрешни борби, но Нинова отдавна воюва с градската организация. Аз подкрепих Пламен Данаилов", обяви Контрера.

"Групата на "Възраждане" очевидно се раздели. И това, което твърдеше Деян Николов през последните дни, не се оказва съвсем конкретно", сподели още общинският съветник от ВМРО.

"Не съм гласувала въобще. Г-жа Нинова управлява с ППДБ. Трябва да напомним, че когато започна блокажа в Столичния общински съвет, тя препоръча да се избере най-възрастният човек, а това е Грети Стефанова от ППДБ. Не мога да кажа, че сме се разделили с Иван Таков. Мога да кажа, че политическият егоизъм на ППДБСС доведоха до пълен блокаж в столицата. И този възел трябва да бъде развързан. Не бих винила никой, който е гласувал, за да бъде развързан този възел. Същевременно аз не мога да подкрепя никой от тази група", обяви Ваня Григорова.

"Дали ще има избори за кмет, ще реши съдът. Аз не му се бъркам в работата. Аз смятам, че тези избори бяха откраднати, виждам, че бяха направени меко казани спорни стъпки в рамките на изборния ден. В този смисъл, да, смятам, че би било справедливо да има нови избори", добави тя.

"Към момента не мога да кажа нищо такова, тъй като с мен разговори не са водени. Не знам какъв би бил профилът на тази партия. Докато все още не виждаме рамките на този проект, аз не мога да кажа нищо", обяви Григорова на въпрос дали би участвала в проект "3 март" под менторството на президента Радев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК