ЕК и САЩ замразяват всички мита, наложени в спора между "Еърбъс" и "Боинг"

Европа

ЕК и САЩ замразяват всички мита, наложени в спора между "Еърбъс" и "Боинг"

3443
на 06.03.2021
ЕК и САЩ замразяват всички мита, наложени в спора между Еърбъс и Боинг
Автор:   ПИК

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и президентът на САЩ са се разбрали да замразят всички мита, наложени в контекста на спора между "Еърбъс" и "Боинг", както за авиационни, така и за неавиационни продукти.

препоръчано

Това е станало в проведения днес разговор между двамата, предава БНР.

"И двамата се разбрахме да се съсредоточим върху решаването на спора на основата на работата на нашите търговски представители", се посочва в общо изявление.

"Това е отлична новина за бизнеса и индустриите от двете страни на Атлантика и много положителен сигнал за нашето икономическо сътрудничество в предстоящите години", се казва още в разпространено изявление на Европейската комисия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО) ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това