ЕЛЕМЕНТАРНА МАТЕМАТИКА: 30 социалисти предадоха Корнелия Нинова

Политика

ЕЛЕМЕНТАРНА МАТЕМАТИКА: 30 социалисти предадоха Корнелия Нинова

58879
на 11.10.2019
ЕЛЕМЕНТАРНА МАТЕМАТИКА: 30 социалисти предадоха Корнелия Нинова
Автор:   ПИК

От 79 депутати на БСП, 30 си биха камшика и предадоха брутално своя лидер и вярна другарка Корнелия Нинова. Така провалиха нейната голяма предизборна мечта - да притисне в ъгъла със "страшните" си въпроси премиера Бойко Борисов. Това не стана.

препоръчано

Елементарната математика, за която помогна верният другар на Нинова Георги Свиленски, показва какъв хаос цари в червените редици. След проваления кворум в парламента той разкри, че са се регистрирали едва между 48 и 50 депутати от БСП. Другите са майстори, а петък е ден намайстора.

За кворум са нужни 121 народни представители, а днес се регистрираха 112 от втория опит. Това означава, че само още 9 истински социалисти да се бяха появили в пленарна зала и готово - канонадата срещу Борисов щеше да се състои.

Корнелия Нинова избълва змии и гущери как Борисов наредил на своите от ГЕРБ да бламират заседанието, но пропусна да обясни къде са нейните хора. Двама-трима социалисти също показаха зъби редом с другарката Нинова и също като нея удобно затвориха очи за червения вакуум в техните редици.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 205
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това