Вход
София
Времето в София 11 o C

Елена Йончева направи пътека из телевизиите, за да лъска имидж преди евроизборите. Ето какво измисли с днешна дата

Елена Йончева направи пътека из телевизиите, за да лъска имидж преди евроизборите. Ето какво измисли с днешна дата

на 03.02.2019
79281
62
Елена Йончева направи пътека из телевизиите, за да лъска имидж преди евроизборите. Ето какво измисли с днешна дата
Автор: ПИК
03.02.2019
62
79281

Поредна "совалка" в телевизионен ефир от депутатката от БСП Елена Йончева. След като "хвърли" бомбата и публично обвини министъра на културата Боил Банов, че лобира са опростяването на 700 000 лева на фирма, ангажирана с ремонта на Ларгото, днес тя за пореден път размаха "бумаги" в ефира и продължи да навива пружината на личното си обвинение. 

"Ако аз съм изнесла недостоверна информация, щеше ли прокуратурата да се самосезира", заяви пред Би Ти Ви Елена Йончева. Тя подчерта със самочувствие, че не се чувства като "пощенска кутия" и че е убедена в автентичността на записа с министър Банов. "Това не са отделни фрази. Това е цял разговор от 17 минути, където съвсем подробно се говори как да бъде измамена държавата и да не се върнат едни средства към държавния бюджет. Аз нямам съмнение, консултирала съм се, това е автентичен запис", заяви журналистката.

Тя допълни, че записът е направен от човек, присъствал на разговора между тогавашния зам.-министър Банов и хора от фирмата, ангажирана с ремонта на Ларгото: "Този човек е защитен свидетел и ще даде показания пред специалните органи".

"Аз няма да издам нашия защитен свидетел. Но се прави опит да се обсъжда личността на свидетеля", впусна се в разсъждения Йончева. 

"Един добър човек, добър режисьор, какъвто е Боил Банов, се превръща в част от омертата, когато се присъединява към огромния грабеж - този на ГЕРБ", подхвана старата си "песен" тя. Йончева заяви, че е предоставила всички данни на спецпрокуратурата. Утре сигналите ще бъдат предадени и в ОЛАФ. "Това е много важна схема за разплитане на корупцията и не случайно тя тръгва от Министерството на културата. Това е символично - целият ни живот е подчинен на цинизма на ГЕРБ", увлече се в политиканстване гостенката.

"Оставката на министър Банов, ако бъде заменен с човек, който работи по същите схеми, няма да има значение. Ние всички трябва да станем гневни от това, което се случва. Защото ако е запалена къщата на вашия съсед, вие няма да кажете, че това е афера и скандал, защото това заплашва всички нас", заяви Йончева.

В същото време ръководителят на фирмата, поел ангажимент за възстановяването на Ларгото, проговори пред камерата на Би Ти Ви.

"Аз в момента се чувствам така, както госпожа Йончева е обвинена за офшорката с КТБ. Това, че обектът закъсня, не се дължи на пропуски или грешки на хората, които работеха там", заяви инж. Росен Колелиев, представител на "Антична Сердика". Той технологично обясни спецификата на ремонтните дейности на Ларгото. "Ние имаме достатъчно основание да удължим срока на договора. Заставам твърдо зад строителите и заявявам, че те направиха чудеса, за да може той да се реализира". 

"Нито съм нареждал, нито колегата ме е уведомявал за подобен род разговор - с министър Банов. Договорът е по т.нар. Оперативна програма, чийто краен срок изтича през 2015 г. 40 дни след началото на договора написах писмо до министъра, в което казвам, че няма авторски надзор, който прави невъзможна реализацията на проекта", заяви инж. Колелиев. Той поясни, че докато се е изпълнявал този сложен обект, сдружението не е искало "допълнителна индулгенция за изплащането на неустойки". 

На финала на разговора Елена Йончева отговори на въпрос дали са водени разговори да застане начело на евролистата на БСП: "С мен такива разговори не са водени. За мен е важно сега да довърша делата, които водя. И да се боря с корупцията в България. Моята амбиция е да завършим тези битки и да има резултат".

Запитана дали Сергей Станишев трябва да е водач на листата на БСП за евроизборите, тя отговори: "Аз смятам, че Сергей Станишев трябва да бъде водач на листата. Но има процедури, има гласуване. С него се чуваме по няколко пъти в годината и говорим основно за децата". 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(62)
1
жалките подлоги пак плюят Елена,истината Не ви отърва
2
Тоя Банов да се покрива и да спре да се поти , да нервничи и дрънка едно и също из студиата ! "Работил" бил в полза на държавата ?! Коя държава , бе господине ? Вашата си !
3
ТАЗИ НЯМА ЛИ ДА Я СЪДЯТ!?
4
Днес над 4-5 млн. българи са готови да застанат за Йончева. Елена направи това което очаквахме от Радев. Наближава времето на масовите протести. Нека Елена застане начело, всички ще я подкрепим. Това вече е ясно.
5
НЕДЕЙТЕ ДА ПУСКАТЕ ПРЕДАВАНИЯ С УЧАСТИЕТО НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА В НЕДЕЛЯ СУТРИН ,БЕ САДИСТИ !!! НАИСТИНА ,ДНЕС (СПОРЕД НАРОДНИТЕ ТРАДИЦИИ) Е МНОГО ЛОШ ДЕН - Т.НАР. ВЪЛЧИ ПРАЗНИК (КОЛКО ПОДХОДЯЩО ,А) ,АМА ДА РАЗВАЛЯТЕ ЦЯЛАТА НЕДЕЛЯ НА ХОРАТА СЪС ЗМИЙСКАТА И ФИЗИОНОМИЯ ,СЪСКАНЕТО И , И НАГЛОСТТА И - ХИЧ НЕ "ВЪРВИ" !!!
6
https://www.youtube.com/watch?v=LKv8djaPalM
7
Престъпникат Банов, кога ще бъде арестуван. Според всички изкуствоведи портрета на Батемберг и двата подноса струват не повече от 5 000 евро, кой открадна над 10 000 евро и защо?
8
Прав си днес трябваше да пуснат Флинстоун от Банкя да развеселява хората !!!
9
А партията на Елена Йончева колко зулуми стори на българите за 45 години???АААА?Колко животи осакатиха АААА????С колко милиарда ощетиха държавата,че още не можем да се свестим???И никой не им държи сметка за нищо???Да спре да лае,че да не идвам да я убивам!!!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Прав си днес трябваше да пуснат Флинстоун от Банкя да развеселява хората !!!
12
Ант.он Тодор.ов: Дока.то живе.е със Стани.шев и има биз.нес с Цве.тан Васи.лев, Йонче.ва купу.ва имо.ти за над 1 200 000 лв.
13
Дина Мухина каза: аз този урод в къщи го неща! А тя разбира от уроди - цял живот е делила с Дмитрий Яков Станишевич и с обратното му чеденце. Льоночка - смятай...……...
14
А партията на Йончева, не е ли партията на Бай Хой
15
БРАВО ЕЛЕНА,ЗАКОВА ГО!!!!!
16
Двоумях се дали да гласувам за ГЕРБ , но Йончева ми припомни истинското лице на комунистите и вече нямам съмнение , че ГЕРБ е правилното решение и избор !
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
единствено когато чуят Олаф...защо така?
19
От шефа на строителната фирма разбрах само,че това бил много сложен обект в който строителите вложили сърце и душа.Защо не каза нищо за документите, които показа Йончева.За документи изнесени от Антон Тодоров привържениците на ГЕРБ изпадат в екстаз а документи изнесени от Йончева били манипулирани,това ще каже прокуратурата.
20
Дина Станишева : "Елена прави магии и беше омагьосала Сергей .По-добре , че се раздели с нея " То било голямо чудо това Ленче. И старата госпожа не я искала в дома си.
21
е пик са партиен сайт на БСП обеден съм.
22
На полураскинята неуспяла годеница на Гея на БСП да се зададе върпос,доказан с документи от Антон Тодоров,откъде БСП боклукът си е купила имоти за над 1 200 000?
23
Тук Банкя. Отивам в Барселона. Къде продават бикини?
24
Чудя се, как тази статия бе пусната 10 минути преди да свърши интервюто. Както винаги Пик са гледали някоя друга телевизия. А несъмнено фактите говорят, че Йончева е права.
25
Илена Йончева и Боил Наибанов за президент и вице!
26
Жалки комунистически нищожества! !
27
Не е ли редно,автора на написаното да може да прави разлика между технология за изработка на покрива и даване на указания за прилагане на технология за прикриване на закъснение.Неустойките отиват в бюджета,т.е.зам.министър дава указания, как да се краде от бюджета
28
Жалки комунистически нищожества! !
29
Йончева направи така щото Банов да стане EБанов. Той вече е eбaн, по това спор не може да има. Същото го очаква и Тиквопитека, който в момента се тумори под мушамата в Банкя с гол в ръката мек xyи. Елена ще разпори, попилее, съсипе, срази, приклещи, ще го подпука отначало, ще го закове и разкове и на края ще го срине като му сложи екслузивна бомба под чатала. Да подкрепим Йончева, да хигиенизираме държавата като премахнем шайкаджиите !
30
да става евродепутат...както почти намекна..... Тя каза че има огромна работа да се върши тук.....какви ли басни ще разправяте тогава? Може би че БСП са я отсвирили ли? Ех журналя....
31
само и само да се отърве. Ей, дървени глави, няма инвеститор, който да вложи 600 000 за филм, който не притежава и от който няма да върне нито 1 лев. Прането е сигурно, както и зависимостта на честната комунистка.
32
Хайде Пиковци, господарят вие пътник, без време и посока. Като се скрие в имението в Лос Анжелис или в къщата в Барцелона, кой ще ви изпраща парички?
33
Гответе протестния вот срещу ГЕРБ. Лакмусът са евроизборите! Солидарност на всички десни! Призовавам всички честни привърженици на ГЕРБ - отворете си очите и помислете! Повече така не може! Стига!
34
Сега разбрахте ли борисов защо мълчи по случая.
35
БТВ- ЗАЩО НЕ Я ПОПИТАХА ЗА НЕЙНИТЕ ОФШОРКИ И КРАЖБИ ОТ БНТ. ГАДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ТЕЛЕВИЗИЯ. ТОЗИ ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ И ХИКЕМЯН БЪРКАТ ПОМИЯТА.
36
Само не знам защо журналистите срещу Йончева ги тресе страх. Това показва как ГЕРБ са овладели всички структури на обществения живот. Йончева безспорно доказа , а и представителя на фирмата със своите обяснение /ама труден обект, искали сме удължаване , как се поставят стъкла/ индиректно казва, че е истина изнесеното от нея и са поискали от Банов да им опрости това забавяне. Престъплението е налице . Да видим прокуратурата, с кой играе с НК /наказателния кодекс/ или с ГЕРБ
37
Браво, много упорита и пешкин жена се оказа Йончева, така здраво наритва тиквите и изобщо няма нанмерение да ги оставя на мира и те така се оплетоха от шока, че един ден говорят едно, на другия като се събудят противното,станаха за смях на хората!
38
До 36 верно ги тресе страх...щом никой не смее да я попита едно просто нещо ! Защо излъга че няма нищо общо с офшорки а сега казва че това е нормално.Защо не подава на съд Антон Тодоров който показва оригинални документи за имотното и състояние -малко апартаменти малко гори за стотици хиляди лева ? Какви са тия толкова доходоносни филми ? Червените тъпаци са жалки и смешни ! Сега като закупят за кой ли път изборите ще зацвилят песента на зелените чорапи от Президентството- че са фалшифицирани !
39
БСП НАПАДАТ - СТРОИТЕЛИ, АГЕНЦИЯ ПЪТНИ СТРОЕЖИ, ЛЕКАРИ,КУЛТУРАТА И ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ. ТЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ХОРАТА В ТЕЗИ СВЕРИ С ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТА КОЛКО ГЛАСОВЕ ПРАВЯТ.
40
Чета и умирам от смях. Герберските тролчета, бъркат Карлово с Калофер. Разберете става въпрос за кражба от бюджета на 700000. Когато фактите говорат и тролчетата мълчат.
41
Антон Тодоров какви документи ползваше , когато написа Шайката. Така че такива хора като него, Тома Биков , който вкарваше ББ и ЦЦ в затвора, Гърневски, Харизанов , ако те са пример , да закрием държавата. А за миналото на Йончева, Нинова знаем, но защо на ББ се губят 10 г. от биографията му.
42
КАТО ГЛЕДАМ КАК ДВАТА КЛОНИНГА НА БКП СЕ САМОИЗЯЖДАТ.ИЗПОТРЕПАХА СЕ КОМУНИСТИТЕ ЗА ВЛАСТ УНИЩОЖИХА НАРОДА.ДОКОГА БЕ ПРОСТ БЪЛГАРСКИ ОВЧАРСКИ НАРОД ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ? ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ ЗА ВНУЦИТЕ СИ .
43
Всички си спомняме агресията и плювните на Мая Манолова, Костинбродската афера, назначаването и по времето на Орешарски за Председател на НС, всичката помия ,която беше изляла срещу ГЕРБ.И какво стана...Господ я наказа с жестока болест.Сега се смири и едва ли не всеки ден ходи да се кръсти за здраве в църквата. Курнелия и Йончева ще я последват в най-скоро време.Господ забавя,но не прощава.За всичко ,което правят ще си платят. За това ,че не я благославяйте ,а я съжалявайте .
44
НЯМАТ НАЯЖДАНЕ ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ.СЛЕД КАТО ОГРАБИХА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, СЕГА ДРАПАТ ДА ПОЛУЧАВАТ ХИЛЯДИ ЕВРО ЗАПЛАТИ КАТО ЕВРОДЕПУТАТИ.ЗА ВСИЧКО ТОВА ОСНОВНА ВИНА ИМАМЕ НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ ПРАЩАМЕ БОКЛУЦИТЕ В ЕВРОПА.ЖАЛКО ЗА НАС.
45
Много мога да говоря , както социалистите , бля , бля , бля , но ще кажа едно , Боклука Йончева , пари от овшорки , шест апартамента придобити , когато си е "вдигала кълките" в леглото на др. Станишев , четири декара гори , смучене от Ктб , и ред други , бедни ми "електорате" ? Вервайте им ?
46
ЙОНЧЕВА ЩЕ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА ???? ТЯ ЯВНО ЗАБРАВЯ ПО ВРЕМЕТО КОГАТО Е БИЛА ЛЮБОВНИЦА НА СТАНИШЕВ КАК Е ПОЛЗВАЛА БНТ КАТО СОБСТВЕНА. ПЪК И ТАЗИ ИСТОРИЯ С КТБ. И СЛЕД ГОЛЯМОТО ГРАБЕНЕ СИ КУПУВА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ. ТОЧНО ТЯ ЛИ ЩЕ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА????
47
Paдой Ралин : „Не ме е страх от министъра на културата, страхме е от културата на министъра на културата”
48
...съвсем понесе жълтата фанелка! Изцъкленото Ленче не трябва да го пускат по телееизията вечер , че децата ще сънуват кошмари!
49
Ленче, защо не кажеш повече в твоята БСП ТВ, ане в БТВ? А?
50
Т.ъпи чугунени тролове с петолъчки в кратуните, Йончева е финансирана от крадец, заради когото цялата държава платихме няколко милиарда, а вие и се възхищавате. Социопати. Нав.емето съдихте Цветанов, че не взел мерки да контролира. Контрол му е майката дрОгари ДеСари. Само да гепите власта и ще ни покажете. Миналия път обещавахте да вадите зъби...
51
Трол, който е, меко казано обратното на умен, си отпечата инструкциите във форума на новинарския сайт Dnes.bg.Инструкции: 1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети на САЩ. 2. Да се ползва опера със включен VPN. 3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри. 4. Плаща се за 50 рапортувани публикации за съответният ден. Станишев кажи си!За какви далавери уволни Нинова от поста зам.министър? Как те цедеше Йончева за пари?Станишев кажи истината за Нинова и Йончева, не се заблуждавай, че истината за престъпната Нинова ще е вредна за БСП! Точно обратното, прикривайки Нинова, сриваш още повече рейтинга на БСП, вече са под 400 000 подкрепящите БСП! Още малко ако си мълчиш, Нинова ще свие БСП до партийните функционери, които не навсякъде я харесват също! БСП отива към 200 000 и ще трябва да се коалира с ДСБ и ДЕОС за да прескочи 4% бариера!
52
Ами кой му е виновен на Банов, че е неврастеник и примитивен и не може дори нещо смислено да каже, малко ли и той се влачи по тв?! Като е такъв нескопосан се наложи дежурните бойкови клакьори да се притекат на помощ, въпреки, че и те горките толкоз са необразовани, че по скоро предизвикваха нови скандали и въпроси
53
БТВ що не я попитахте как за 9 г. със заплата на журналист се купуват 3 апартамента, вила с двор, гараж, магазин, гори за половин милион и мега джип. Все пак за всичко това бяха също показани документи.
54
Не че всички не я знаеха, но безумния тъпанар Банов разкри документирано част от механизмите за крадене на милиарди от бедните българи. Има и други схеми по предварителни уговорки, но вериятно и те ще видят бял свят. Колкото си по неграмотен и прост, толкова не ти пука на никой и нищо и това ни го показаха нагледно управляващите вече 10 г, за сметка на всички нас, които сме на унизително място по жизнен стандарт и доходи, болни от липса на здравеопазване и неграмотни от унищоженото ни образование, защото никой не обича гработните хора
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Баба Елена съвсем полудя. Видя сламката в чуждото око, а не вижда гредата в своето. Така действат комунистите, когато ги поставят в ъгъла. Вместо да отговаря за откраднатите пари, тя търси кусури в другите.. Но няма да и се получи. Никога, ама никога комунистите няма да получат одобрението на народа и Краднелия Сланинова никога нямя да стане министър-предсидател. А толкова много го иска, чак потреперва.
57
Премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ са осъдени да платят 5000 лева на БСП депутата Елена Йончева. Това реши съдия Иво Вътев от Софийския районен съд (СРС) по делото за непозволено увреждане, което Йончева заведе срещу Борисов и управляваната от него партия, съобщава правният портал lex.bg. Делото е заради две изказвания на Борисов в предизборната кампания миналата година - на 10 март в Бургас и на 12 март във Варна, в които той казва, че правителството на ГЕРБ е било принудено да плаща милиони за журналистическите интервю на Йончева.
58
Докато обикаля студията наистина може да обясни тези имоти за 10г за 1200000 лъва, с какви доходи и данъци. В мафиотска Италия, ако имаш имущество недоказано с доходи и платени данъци , ти се случват много неприятни неща.
59
В Библията е казано "Нека хвърли камък, който е безгрешен"
60
отговор на коментар
До # 7 Не Банов е престъпникът , а стрина ти Елена Йончева и те уверявам , че ще влезе в панделата.m2
61
Ако тя е направила пътека Бойко направи магистрала до тв. за Цецо, Биков, Харизанов, А. Тодоров, ама ние ги слушахме. Сега и една пътечка до Олаф. Да ведим там кой гербер ще изяви желание да се изкаже, май няма да са много.
62
С какво червената злобна чума– елена йончева, е по–привилегирована от Десислава Иванчева, та втората изкара сума месеци в ареста, а злобната вещица–Йончева е още на свобода?Писна ми да ми натрапват злобната ѝ мутра по всички телевизии!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21835
архив

За младите девойки нищо не е така привлекателно, както дебелият търбух на заможния дядо.

няма нови новини
Днес: 249
hot
най-четени новини в момента
сега
2832
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
АПОКАЛИПСИС: Аномалия в Слънцето вещае края на Земята
x