Елен Колева удари дъното! Задлъжня към "Софийска вода" и й врътнаха кранчето

ЧАС ПИК

Елен Колева удари дъното! Задлъжня към "Софийска вода" и й врътнаха кранчето

17874
на 08.08.2015
Елен Колева удари дъното! Задлъжня към Софийска вода и й врътнаха кранчето
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 

препоръчано

Актрисата Елен Колева едва свързва двата края и затова е натрупала големи борчове по апартамента, в който живее под наем.

 

Неплатените сметки надхвърляли сумата от 700 лв. Близо година звездата от риалитито „И аз го мога“ не е плащала фактурите за топла и студена вода, твърдят близки до хазайката й, която е вдигнала ръце от Елен, пише „Всеки ден“.

 

Слава богу, плащала квартирата навреме, но не били редки случаите, в които бавела наема със седмица-две. Разноските по жилището обаче се трупали всеки месец, единствено погасявала според сроковете бележките за ток, тъй като се притеснявала да не остане без електричество.

 

Когато имала пари, Колева ги профуквала за всякакви прищевки и глезотии, без да мисли за утрешния ден.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК