Елен предизвика катастрофа с училищен автобус в Русенско

Инциденти

Елен предизвика катастрофа с училищен автобус в Русенско

7362
на 08.02.2022
Елен предизвика катастрофа с училищен автобус в Русенско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Елен се блъсна в училищен автобус тази сутрин в Русенско. Инцидентът е станал на пътя между селата Просена и Николово. Автобусът е возил ученици от Просена към училището в Николово. Животното изскочило на пътя и се ударило в превозното средство. Няма пострадали деца, информира Би Ти Ви.

препоръчано

При сблъсъка са счупени предното стъкло и страничното огледало на автобуса, а еленът е продължил към гората. След подаден сигнал на тел. 112 на място са изпратени членове на ловната дружинка и Държавно ловно стопанство "Дунав". Те са открили животното мъртво на стотина метра в гората, откъдето е било прибрано.

Еленът е бил мъжки, на 5 години, казаха от ловната дружина. "Всичко е минало наред, децата са извозени в училището и са в момента в класните си стаи. Осем деца са били в автобуса - от 1. до 7. клас", обясни кметът на с. Николово Златан Ванев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК