ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 2 шепи коприва, 3 с.л. олио, 1 връзка пресен лук, 1 с.л. брашно, 1/4 ч.ч. ориз, 1 ч.ч. кисело мляко, 1 яйце, магданоз, черен пипер, лимонов сок, сол.
препоръчано
Начин на приготвяне: Ситно нарязаният лук се задушава в мазнината до омекване. Към него се добавят брашното и нарязаната коприва. След десетина минути се наливат 5 ч.ч. топла вода и се посолява. Щом заври водата, се прибавя оризът. Супата се вари до готовност. Отстранява се от огъня, застройва се с яйцето и киселото мляко и се подправя със счукан черен пипер и лимонов сок. Преди поднасянето се поръсва със ситно нарязания магданоз.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810799
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250540
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021