Елин Топузаков подаде документи за кандидатстване в УНСС

СПОРТЪТ ДНЕС

Елин Топузаков подаде документи за кандидатстване в УНСС

5966
на 18.06.2021
Елин Топузаков подаде документи за кандидатстване в УНСС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Футболната легенда Елин Топузаков, петкратен шампион в "А" група и 6 пъти носител на Купата на България, подаде документи за кандидатстване в нашия университет", съобщават от официалния сайт на УНСС.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Той беше посрещнат от директора на Кабинета на ректора - Гергана Кирилова и представителя на алумни общността и футболен общественик - Кирил Евтимов. Придружен от тях, Елин Топузаков премина през всички стъпки за подаване на документи за кандидатстване, като преди това се срещна за кратко с ректора на УНСС проф. Димитър Димитров. Още преди месеци той получи от него кандидатстудентски справочник", информират от УНСС.

"Аз съм любознателен човек и искам да се развивам в други насоки, които не са свързани със спорта и футбола. След последната ми среща с ректора на УНСС прегледах специалностите и избрах няколко, които много ми допадат. Чакам с нетърпение класирането и се надявам да бъда приет", коментира звездата, гласи част от информацията.

Елин Топузаков е с 29 мача за националния отбор на България.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 22 април - денят е невероятен за Лъвовете, Везните да внимават с приказките САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 22 април - денят е невероятен за Лъвовете, Везните да внимават с приказките
ПИК TV x
ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК