ЕЛИТНА ЗАЩИТА: Жената на Вълка впрегна манекенки да бранят мъжа й - драпа да го вади от ареста

Епицентър

ЕЛИТНА ЗАЩИТА: Жената на Вълка впрегна манекенки да бранят мъжа й - драпа да го вади от ареста

142168
преди 4 часа
ЕЛИТНА ЗАЩИТА: Жената на Вълка впрегна манекенки да бранят мъжа й - драпа да го вади от ареста
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата манекенка на „Визаж“ Ася Христова, която е настоящата партньорка и майка на дъщерята на Румен Гайтански-Вълка, е сред красавиците с пребогат интимен живот. Двамата от години живеят на семейни начала и не посещават светски партита, за да не попадат във фокуса на медиите. Почиват в чужбина, където Гайтански има куп имоти, а и спокойствието и луксът там са им гарантирани, пише Филтър.

препоръчано

След като Румен Гайтански влезе в ареста заради обвинението в подбудителство по разследването за отпуснат от Българската банка за развитие кредит от 148,5 млн. лв., Ася Христова звъняла на всичките си приятелки от манекенските години. Моделът на „Визаж“ настоявала пред колежките си да активизират всичките си връзки нависоко, за да осигурят излизането на Вълка от ареста, твърди изданието.

Малко преди да бъде задържан, Гайтански и Ася са почивали в Гърция в луксозната си къща в известния комплекс „Сани“, в който държат и суперскъпата си яхта. Двойката купува имота, който се намира на първия ръкав на полуостров Халкидики – Касандра, преди три години за 3,4 млн. евро. След това го ремонтира за още 600 хил. евро, а с интериора се заема лично Ася, както правят повечето половинки на най-богатите мъже в България.

Христова е един от най-популярните модели у нас преди 20 години, като успява да направи кариера и в чужбина. Брюнетката използва красотата си като оръжие, за да си осигури луксозен живот – пътува до скъпи дестинации, пазарува последните дизайнерски колекции от бутиците в Европа, посещава най-реномираните ресторанти с Мишлен звезди.

Името й е забърквано в куп афери, преди да срещне Гайтански, а сред партньорите й са Георги Илиев, Тодор Славков и небезизвестният бохем и бизнесмен Христо Сираков.

Двамата с Вълка се запознават в Ню Йорк, където той е на делова среща, а тя има ревю. На срещата присъства и Соня Васи, която влиза в ролята на сватовница. Гайтански е толкова впечатлен от хубавицата, че скоро след първата им среща й подарява ферари, а за да засвидетелства любовта си, прекратява връзките си с всякакви други жени. Дъщеря им Тея се ражда през 2008 година.

Въпреки скептицизма на мнозина Христова трайно влиза в сърцето на Гайтански и той запазва връзката си с нея, което не се случва с предишната му партньорка Ивайла Бакалова, от която има дъщеря Рая.

Гайтански сам се предаде на властта, надявайки се така да създаде внушението, че е невинен. Малко преди това да се случи, обикаля всичките си явни и тайни партньори, за да уреди бизнес отношенията си.

Неотдавна бе лансирано твърдението, че Румен Гайтански ще бъде номиниран за кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган – „Алианс за права и свободи“ в Сливенския избирателен район, но Вълка опроверга тази информация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК