Емили Ратайковски радва феновете с бременно коремче по бански

Чалготека

Емили Ратайковски радва феновете с бременно коремче по бански

17926
на 08.11.2020
Емили Ратайковски радва феновете с бременно коремче по бански
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Емили Ратайковски зарадва феновете си с бременно коремче по бански. Всички притеснения, че любимият модел ще промени фокуса на снимките, които публикува в Instagram, до този момент отпадат.

Емили Ратайковски показа вече първото голо бременно селфи. На модела явно не ѝ трябват дрехи. И тя знае как да провокира.

За радост на 27 милиона нейни почитатели, бременната Емили Ратайковски е все така щедра на секси снимки.

Не само че не ни залива със семейни фотосесии с панделки и флиндифлюшки, ами смело позира по бански за рекламната кампания на своята марка бански костюми Inamorata Woman.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано
свързани новини

Снимки от фотосесията тя публикува както в своя профил, така и на официалната страница на марката в Instagram.

29-годишната Емили позира в оранжеви бански, наметната с бял халат. От публикацията разбираме, че това е бански костюм модел "Нептун" от новата колекция, а снимката бързо събра почти 25 000 харесвания.

Феновете ѝ отвърнаха с подобаващо одобрение. Някои искаха да купят банските, но повечето се възхищаваха на прекрасната фигура и на бременното ѝ коремче.

Радостната новина, че е бременна, Eмили Ратайковски съобщи на страницата си в Instagram в края на октомври.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК