Емил Велев след поражението: Имаше комични ситуации в защита

Футбол

Емил Велев след поражението: Имаше комични ситуации в защита

5763
на 27.02.2015
Емил Велев след поражението: Имаше комични ситуации в защита
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Играчите в защита прегоряха, изпускаха си хората непрекъснато, просто комични ситуации. Затова и "Левски" отбелязаха толкова голове", коментира наставникът на "Левски" Емил Велев след поражението от Левски с 0:8 на стадион "Георги Аспарухов".

препоръчано

"За всички нас в отбора е изненадваща загуба. Не знам защо още от първите минути, особено в защита прегоряха, изпускаха си хората непрекъснато, просто комични ситуации. Затова и Левски отбелязаха толкова голове. Не че те са направили нещо страхотно, според мен това е липса на концентрация. Това, което го заложихме като идея, в атака се получаваше, даже първото полувреме имахме 3-4 корнера, доколкото си спомням, но за сметка на това отбелязаха головете те. Ние имахме също възможности, ударихме греда, още 2-3 ситуации. Това е липса на опит. По друг начин изглеждахме в контролите, но аз знам, че в официалните мачове е съвсем друго. Отдавам грешките на неопитност и на липса на някакъв шанс", каза Велев след двубоя.

"Не вярвам тази загуба да ни се отрази, Хасково е на последно от много време. Днес Славия загуби, утре мисля, че Локомотив Пловдив ще падне в Стара Загора, статуквото се запазва. Ние следващата седмица играем срещу директен противник - Славия", допълни той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК