Емил Нину направи първа тренировка с "Левски"

Футбол

Емил Нину направи първа тренировка с "Левски"

5585
на 13.01.2015
Емил Нину направи първа тренировка с Левски

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Румънският бранител Емил Нину, който подписа вчера договор за 1,5 години, направи своята първа тренировка с екипа на "Левски". Защитникът пристигна в Сандански в понеделник вечерта, а днес вече бе заедно със своите съотборници на терена на Градския стадион.

препоръчано

Нину и останалите играчи на Стойчо Стоев излязоха за своето сутрешно занимание точно в 10:00 часа, като то продължи около 80 минути. Тренировката бе изпълнена с много компоненти, като в началото „сините” стартираха с поредица от кондиционни натоварвания. След тях бяха изпълнени шест различни упражнения с топка, по време на които Стойчо Стоев наблегна върху контрола на топката и точността на удара. Играчите повториха няколко пъти заданията на треньорския щаб, а към края изиграха двустранна игра в няколко части, като интересното бе че тя се игра на малък периметър и целеше да изпита способността на футболистите да играят на скорост с бързи подавания. Следобедната тренировка на тима е от 15:45 часа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК