ЕМОЦИЯ ДО ПРЪСВАНЕ! Ивана през сълзи за баща си: Небето има голям късмет, че добър човек като него вече е горе (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ЕМОЦИЯ ДО ПРЪСВАНЕ! Ивана през сълзи за баща си: Небето има голям късмет, че добър човек като него вече е горе (СНИМКИ)

12080
на 21.07.2021
ЕМОЦИЯ ДО ПРЪСВАНЕ! Ивана през сълзи за баща си: Небето има голям късмет, че добър човек като него вече е горе (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Истинско музикално пътешествие през годините предложи Ивана на публиката във Варна по време на своя самостоятелен концерт "Шампанско и сълзи". Певицата на народа, както често наричат звездата на "Пайнер", отвори сърцето си и показа емоции, дълбоко скрити в душата си.

препоръчано

С песни за приятели, песни за любови, песни за хубавите неща в живота, но и песни, които ни вдъхват сили и увереност, когато имаме нужда от подкрепа, от приятелски съвет или просто да знаем, че не сме сами премина концертът й в Летния театър.

Ивана непрекъснато общуваше със своята публика и лиричния герой в спектакъла "Шампанско и сълзи", а именно стария приятел - барман, който в годините неизменно е бил близо до певицата.

Най-силният момент в концерта на Ивана бе този, в който певицата трябваше да представи една от най-емблематичните песни в репертоара си - "От извора". В оригиналния видеоклип е снимано семейството на Ивана - нейните родители, дъщеря й Теодора като малка. Но сега за първи път "От извора" се превърна в песен-посвещение, послание към човека, който винаги е бил пример и голямата опора в живота на Ивана - баща й Тодор. Смо преди няколко месеца той без време напусна този свят.

"Моят баща беше… Моят баща Е едно огромно сърце, пълно с любов. Небето има голям късмет, че такъв добър човек вече е горе", през сълзи сподели с многобройната публика Ивана, а тя буквално експлодира в аплодисменти в подкрепа на любимата си звезда.

Освен обичайните заподозрени в този празник на хубавата музика – Стояна, Румен и Васил Иванов, в спектакъла "Шампанско и сълзи" като специален гост Ивана покани младия изпълнител Радко. Той достойно се представи, успя да грабне публиката и доказа, че с право спечели "Гласът на България".

Ред е на Бургас, защото на 6 август Летният театър в Морската градина посреща на своята сцена Ивана и нейния бенд. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК