ЕПИДЕМИЯ В ХАСКОВСКО: Над 20 машини дадоха фира в първия час на вота

Региони

ЕПИДЕМИЯ В ХАСКОВСКО: Над 20 машини дадоха фира в първия час на вота

8223
преди 4 часа
ЕПИДЕМИЯ В ХАСКОВСКО: Над 20 машини дадоха фира в първия час на вота
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В над 20 секции в общините Хасково и Димитровград има проблем с машините, съобщиха пред местните медии от Районната избирателна комисия. 

препоръчано

Машините не печатат бюлетини или ги принтират празни. Техниците са уведомени и работят по отстраняване на проблемите, предаде "Haskovo.live".

"Проблемът с машините е масов. В секции с номера 79 в Хасково и 23 и 26 в Димитровград вече се гласува само на хартия, защото проблемът с машината не може да се отстрани", съобщи председателят на РИК-Хасково Добромир Якимов.

Според техниците, с които той е разговарял, проблемът е в хартията. 

В Стамболово пък има друг проблем - двама общински съветници, членове на СИК-ове са отстранени. "Има и неявили се членове на комисии, уведомили сме партиите и са извършили замени своевременно", добави Якимов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО) Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК