ЕП започна разследване срещу Ангел Джамбазки

Политика

ЕП започна разследване срещу Ангел Джамбазки

36343
на 20.12.2019
ЕП започна разследване срещу Ангел Джамбазки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли започна разследване срещу българския евродепутат Ангел Джамбазки. Разследването започва в отговор на искането на председателя на транспортната комисия към европарламента французойката Карима Дали и германския депутат Измаил Ертуг.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

В началото на седмицата те изпратиха писмо до Сасоли с искане за наказание на българския депутат заради оценки за произхода им, направени от Джамбазки пред медии и чрез социалната мрежа.

Обидените евродепутати са ангажирани с процедурите по пакета „Мобилност”, тема по която активно и емоционално се изказваше по време на предизборната кампания за евровота представителят на ВМРО.

Оценките му за колегите от Европарламента намериха челно място във водещите европейски медии, доста чувствителни на тема расизъм.

А днес часове преди затваряне на европейските институции за празниците на финала на своето председателство Финландия успя да прокара пакета „Мобилност” окончателно, предава Нова тв.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК