Ергенът се пльосна като чувал с картофи на среща с Йоана (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Ергенът се пльосна като чувал с картофи на среща с Йоана (СНИМКИ)

44161
на 16.05.2024
Ергенът се пльосна като чувал с картофи на среща с Йоана (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Йоана се тръгна на косъм от финала на "Ергенът". Тя не скри изненадата си, че не получи роза.

препоръчано

Романтичната й среща с Алек регистрира голям гаф. Във вчерашния епизод Ергенът бе подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ги посетиха в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет.

Алек отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Родос.

С Йоана Ергенът направо падна във водопад и камерите запечатаха вирналите му се краченца. След това той реши да не прави повече опити да се прави на водно конче. Ергенът дори не посмя да навлезе наново във водното корито на иначе красивото местенце и седеше на плитко, като даваше вид, че се забавлява, но никой не му повярва, писа "Hotnews".

"Разочарована съм от това, че си тръгвам, когато се чувствах толкова близо до Алек и до любовта му и сякаш няма какво друго да направя", каза Йоана.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК