Ерген №3 показа с кой се гушка (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Ерген №3 показа с кой се гушка (СНИМКА)

40163
на 20.12.2023
Ерген №3 показа с кой се гушка (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-сетне Ерген №3 Александър Младенов се появи в социалните мрежи, след като от лятото напористи фенки се пробваха да открия неговия инстаграм и фейсбук профили.

Тогава от bTV обясниха, че бизнесменът страни от социалните мрежи. С наближаването на деня на влюбените -14.02, когато по традиция стартира предаването, Младенов подгрява интереса на зрителките, които нямат търпение да го гледат. Те са категорични, че Алек заслужава женско внимание.

препоръчано

От няколкото снимки в инстаграм профила на Александър може да се види, че той тренира здраво и е любител на кучета. Домашният му любимец се казва Франки и ергенът обича да го гушка. Младенов обаче ще слага "цедка" на появата си в социалките. "Едно от най-хубавите неща е да си заобиколен от хора, които ти показват пъстротата му. Средата ни е пряко отражение на нашата личност и затова "прецеждайки" е важно да успеем да намерим тези, които ни помагат да бъдем по-добри и да развием най-добрата версия на самите себе си", пише Ергенът.

свързани новини

Предаването по традиция тръгва на 14.02 и ще се излъчва 2 дни през седмицата, както бе и през миналата година. Снимките приключиха преди повече от месец и половина на остров Родос и победителката е ясна, но се пази в тайна, пише "Hotnews".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Александър Младенов (@alek_mladenov)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК