Ердоган: Западни страни проправят път за Трета Световна война

Европа

Ердоган: Западни страни проправят път за Трета Световна война

54385
на 06.07.2024
Ердоган: Западни страни проправят път за Трета Световна война
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На Запад има страни, които проправят пътя за Трета Световна война, а руският президент Владимир Путин говори за мир. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

препоръчано

"Очевидно е, че продавачите на оръжие се нуждаят от пари. А пазарът за продавачите на оръжие е Западът", отбеляза Ердоган пред репортери в самолета, връщайки се в Турция от срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) в Астана, столицата на Казахстан.

Той продължи: "Турция се надява на бързо разрешаване на украинския конфликт, предотвратявайки превръщането му в световен“, предава думите му "Марица“.

Ердоган сподели пред репортерите, че по време на разговорите с руския лидер Владимир Путин е обсъдил темата за посредничеството на Турция за разрешаване на украинския конфликт.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК