Ердоган скочи на САЩ заради Русия: Непрекъснато провокират Москва

Америка

Ердоган скочи на САЩ заради Русия: Непрекъснато провокират Москва

25951
на 13.11.2022
Ердоган скочи на САЩ заради Русия: Непрекъснато провокират Москва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Турция се ангажира да търси път към мирен диалог между Русия и Украйна, цитираха турските медии думите на президента Реджеп Ердоган, като обвини САЩ и други западни страни, че провокират Москва, предава Ройтерс.

препоръчано

Държавният телевизионен оператор TRT и други медии цитират Ердоган, който казва: "Западът, и особено САЩ, нападат Русия безкрайно", без да уточняват какво има предвид.

"Разбира се, Русия проявява голяма съпротива пред лицето на всичко това", каза Ердоган пред репортери по време на полета си от Узбекистан, където участва в среща на тюркските страни.

"Работим върху това как да създадем мирен коридор тук, както създадохме зърнения коридор. Смятаме, че най-добрият начин за това е пътят от диалог към мир", каза Ердоган, добавяйки, че гледната точка на Украйна ще бъде важна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК