Ерос Рамацоти става дядо напролет

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ерос Рамацоти става дядо напролет

11825
на 16.01.2023
Ерос Рамацоти става дядо напролет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 25 април Ерос Рамацоти пристига в София за концерт в зала "Арена София". Очакваната от феновете му изява на българска земя е част от европейския етап на световното му турне, започнало още миналата есен и отвело го досега основно на сцени в двете Америки. Европейският етап на турнето ще стартира на 3 февруари в Лисабон и ще приключи на 26 август в Рейкявик.

препоръчано

Турнето "Безкраен ритъм" представя новия албум на Ерос Рамацоти, носещ същото име. Премиерата на албума беше на 16 септември миналата година. С него студийните албуми на Рамацоти станаха общо 15, към които трябва да се добавят и две компилации с най-добрите хитове на певеца и трите албума с изпълнения на живо.

Новият албум на Ерос Рамацоти се появи след четиригодишна пауза. Обикновено певецът предпочиташе да издава студийните си проекти в интервал от 1-3 години, но пандемията от коронавируса позабави нещата този път. Рамацоти е участвал в композирането и в написването на текста на почти всички парчета от албума. Изключение прави "Ogni volta che respiro", чийто текст е дело на певицата Мариела Нава, а музиката е на Енио Мориконе. Това е и единственото поп парче, композирано от прочутия маестро на филмовата музика, починал през 2020 г.

След две години Ерос Рамацоти ще има и юбилей – 40 години от издаването на първия му студиен албум. А тази есен Рамацоти ще отбележи 60-годишен юбилей. През пролетта голямото семейство на певеца ще се увеличи с внуче. Той признава, че за него е било неочаквано да научи, че ще става дядо, но сега очаква с голямо вълнение раждането на детето.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК