Ерос Рамацоти стана дядо

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ерос Рамацоти стана дядо

12488
на 03.04.2023
Ерос Рамацоти стана дядо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Италианският поп певец Ерос Рамацоти, който тази година ще навърши 60, стана дядо.

препоръчано

26-годишната Аурора Рамацоти роди момченце в Швейцария, което бе кръстено Чезаре.

Красавицата е блогър, но участва и в музикалните проекти на баща си. Изявявала се и във филми и като водеща на тв програми.

Аурора е дъщеря на Ерос от първия му брак с модела Мишел Хунцикер.  В Италия тя е обект и на доста нападки.

Нейни критици казват, че тя дължи славата си само и единствено на известните си родители. След краха на брака на Ерос и Мишел, двамата се обвързаха с други партньори.

Ерос се събра с модела Марика Перегринели, по-млада от него с 25 години. От този брак, който също завърши с развод, той има още две деца -  Рафаела Мария, родена през 2011 г., и Габрио Тулио, роден през 2015 г.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Истинска ли е гладната стачка на Биршен - къде отиде съпругата на Ибрямов след удобното интервю на БТВ (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Истинска ли е гладната стачка на Биршен - къде отиде съпругата на Ибрямов след удобното интервю на БТВ (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК