Ето ги зодиите, които никога не показват, че са слаби

ШАРЕН СВЯТ

Ето ги зодиите, които никога не показват, че са слаби

4607
на 17.01.2021
Ето ги зодиите, които никога не показват, че са слаби
Автор:   ПИК

Да не показваш слабост, от една страна, е добре, защото враговете ви могат да се възползват от вашите слаби моменти, но от друга - никой няма да знае кога ви е трудно и имате нужда от помощ или утеха. Няма нужда да градите една силна фасада отвън, а вътрешно да сте емоционално рухнали. Просто се уверете, че можете да потърсите доверени хора, които да ви подкрепят или с които да споделите това, което ви тежи. Нека сега видим кои са наистина силните  зодии, които не показват своите слабости на света: 

препоръчано

Козирог

Козирозите нямат слабости, те нямат време за това. Те се самоусъвършенстват от малки и винаги прогресират.

Скорпион

Слабостите са за страхливци – Скорпионите не са страхливци! Те ще се борят срещу това, дори и да си строшат главата. Те трудно се учат да помолят за помощ.

Водолей

Водолеите не възприемат добре слабостите си, защото не смятат, че притежават такива. Те смятат, че са по-умни и способни от останалите, за да нямат слабости. Трябва да го премислят пак…

Телец

Телците трудно възприемат слабостите си, защото са инатливи. Те трябва да разберат, че всички сме хора.

Дева

Девата е най-перфектната зодия! Те трябва да престанат с това мислене и да развият скромността и обективността си, за да се усъвършенстват наистина.

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това