Ето ги "честните и неподкупните" на БСП и Корнелия: обвиняеми, арестанти, агенти на Държавна сигурност, ортаци на Черепа и Маджо

АВТОРСКИ НОВИНИ

Ето ги "честните и неподкупните" на БСП и Корнелия: обвиняеми, арестанти, агенти на Държавна сигурност, ортаци на Черепа и Маджо

138519
на 10.03.2021
Ето ги честните и неподкупните на БСП и Корнелия: обвиняеми, арестанти, агенти на Държавна сигурност, ортаци на Черепа и Маджо
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

50 честни и неподкупни хора, без зависимости, поставени начело на държавата, много бързо ще приключат корупцията, обяви Корнелия Нинова по БТВ.

препоръчано

Най-вероятно лидерката на БСП има предвид себе си и актива, с който се явява на изборите. Тоест, водачите на листи.

Нека сега видим доколко честни, неподкупни и без зависимости са те.

Самата г-жа Нинова извърши скандалната приватизация на най-голямото ни външнотърговско предприятие “Техноимпекс” като синя комисарка на Иван Костов. После бързо се врътна при червените, но премиерът Станишев я уволни по подозрения в корупция покрай аферите “Булгартабак” и “Вальо Топлото”. След като бе засечена с официално СРС да се сговаря с олигарси. Например - с Краси Фронтиера.

Сред “честните и неподкупните” в БСП е водачът на листата в Плевен Румен Гечев. Това е икономическият министър на Жан Виденов, докарал България до национална катастрофа и до безпрецедентен срив в икономиката – пенсии от 10 долара, заплати – от 6, 1000%инфлация, купонна система за най-важните хранителни продукти, фалит на 9 банки в рамките на ден.

“Честен и неподкупен” е водачът в Благоевград Георги Михайлов, с отнет депутатски имунитет, обвиняем за източване на Специализираната столична болница по хематология.

Както и друг с отнет имунитет – Манол Генов от Пловдив-област, подсъдим за купуване на гласове.

И арестуваният два пъти водач във Варна Борислав Гуцанов, познат като мишена на полицейската операция “Медузите”.

И водачът на листата в Шумен Иван Иванов – основател на СИК, ортак на Маджо, уволнен от премиера Пламен Орешарски като зам.-министър на МВР.

И бизнес съдружникът на Васил Божков – Атанас Костадинов, оглавяващ кандидат-депутатите на левицата в Монтана.

И разследваният за купуване на гласове Явор Божанков, водач във Велико Търново.

И разследваният за извършване на съмнителни заменки като член на директорския борд на “Софийски имоти” Георги Свиленски, № 1 на червените в София...

А може би “честните, неподкупни и без зависимости” са двамата агенти на комунистическата Държавна сигурност Таско Ерменков и Велизар Енчев, водачи на БСП в Разград и Хасково? Или водачът в Сливен Атанас Зафиров, ученик на одиозния ортак на Митьо Очите - Бенчо Бенчев?

Листата на БСП блести с честност и неподкупност, а кандидатите нямат никакви, абсолютно никакви зависимости и със сигурност ще преборят корупцията, тъй като в живота си са нямали никакъв досег с нея.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК