Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете

СВЕТЪТ ДНЕС

Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете

8261
на 05.03.2021
Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете
Автор:   ПИК

Дами, следващия път, когато се озовете под завивките с любимия, имайте предвид, че не всичко, което предлагате в сексуален план на мъжете, им се нрави. На вас може да ви харесва да сте в ролята каубойка, но той може да предпочита той да ви язди. Същото се отнася и за прекаленото ви желание към акробатични стойки и чалъми. Сексът невинаги е състезание в рамките на олимпийски игри. Кои са 6-те сексуални пози, които мъжете мразят?

69
Тази поза идва от Камасутра и е известна като Срещата на гарвана. Може да е чудесна идея на теория, но на практика е доста безполезна. Съгласете се, че нито вие може да се представите като виртуози с устата, нито да се съсредоточите върху собствения си оргазъм.

Лъжици
Тази поза определено увеличава интимността между партньорите, но със сигурност не е най-удобната за секс. Ъгълът, под който мъжът прониква, може да му донесе болка в гърба и ниско самочувствие, ако не му достигат няколко сантиметра плътска мъжественост.

Прекалената акробатичност
На него може и да му харесва, че ходите на йога, но едва ли си представя да се увивате около него като лотус или да заставате в поза лък, докато той е вътре във вас.

Изобилното друсане
На повечето мъже им допада, когато партньорката им е отгоре, но това не означава, че трябва да го третирате като логото на Мишлен. Няма нужда да се друсате възторжено върху него – в крайна сметка той не е батут.

Като мисионерите
Няма спор, тази поза е доста скучновата. Особено ако говорим за първия ви път. Тя е „запазена“ за двойки, които са поохладнели в страстите си и разменят ласки един път на три месеца. Но ако искате да потъвате в очите на другия, е чудесна.

Под душа
Да правите секс прави, допрени на стената в банята, е удачно само ако и двамата сте еднакво високи. Освен това господинът трябва да притежава здрави ръце и мощни бедра, иначе може да завършите я с прекършен врат, я с някоя двойна фрактура. Не е много удачно да излагаш живота си на риск заради единия оргазъм. Хлъзгавият под не е за сексуални игри.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това