Ето го секси гаджето на най-добрия ни плувец Антъни Иванов, който пипна коронавирус (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ето го секси гаджето на най-добрия ни плувец Антъни Иванов, който пипна коронавирус (СНИМКИ)

30535
на 08.07.2020
Ето го секси гаджето на най-добрия ни плувец Антъни Иванов, който пипна коронавирус (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Гаджето на топплувеца ни Антъни Иванов - Габриела, е най-обсъжданата абитуриентка във Велико Търново. Причината е секси визията, която красавицата избра за бала си.

Половинката на спортиста, който пипна коронавирус, празнува завършването пременена в червена рокля с огромна цепка. Благодарение на нея се виждаха изваяните й с плуване крака. На левия тя показа две татуировки - закачлив надпис на бедрото и рисунка на глезена. "Самият Антъни също не остана равнодушен към визията на половинката си. "Красавицата ми", написа той под една от снимките на Габи от бала и добави две сърчица.

препоръчано

Половинката му завърши Американския колеж "Аркус" в Търново. Това е частна гимназия, в която всички предмети с изключение на часовете по български се водят на английски. Габриела бе част от 13-ия випуск на училището.

Тя завърши в нестандартната обстановка на карантината по време на пандемията от коронавирус. Последните месеци, подобно на всички ученици в България, и половинката на Антъни учи дистанционно. Заради вируса и балът й бе отложен с няколко седмици. 

Докато траеше карантината, неотлъчно до нея беше Антъни. Той се прибра от Америка, където следва, и прекара почти цялото време в родината с любимата си. Така двамата посрещнаха заедно и четвъртата годишнина от началото на връзката им. Половинката на Иванов също е състезателка по плуване, пише ежедневник.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са 6-те най-ранни симптома на тромбозата Ето кои са 6-те най-ранни симптома на тромбозата
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО)
ново
Днес: 232
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това