Ето за какво НЕ харчи парите си Енджи Касабие

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ето за какво НЕ харчи парите си Енджи Касабие

7669
на 21.04.2021
Ето за какво НЕ харчи парите си Енджи Касабие
Автор:   ПИК

Едно от най-важните неща, за да сме детоксикирани, както и да имаме чиста и хубава кожа, е... водата. Енджи Касабие сподели в "На кафе", че човек не може да прекали с приема на вода, защото всеки организъм е свикнал с определено количество, което все пак не трябва да е твърде малко.

препоръчано

"Задължително ни трябва от 30 до 50 мл. вода на килограм тегло. Ако сме 50 кг, то трябва да приемаме поне литър и половина вода на ден. Аз лично пия по два литра и половина ежедневно", казва Енджи и допълва, че клетките в тялото се освежават предимно с вода.

Енджи откровено заяви, че тя не инвестира най-много средства в дрехи и коли, а предимно в здравето си.

"Аз съм над 30 години и се старая максимално да запазя визията си. Инвестирам в това, което ще ми бъде полезно, но не сега, а след 20 години, за да изглеждам най-добре", каза още Касабие.

Красивата диетоложка сподели също, че една жена има класа тогава, когато уважава околните. 

"Не се срамува от това, което прави, не иска да бъде в обувките на друг. Трябва да се гордеем с това, което сме и няма значение как изглеждаме и какво притежаваме", добави Енджи, цитирана от "Вбокс7".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това