ЕТО ИСТИНАТА: Копейкин и "Боец" обявили Народен съд още в събота. Иво Никодимов от БНТ ги рекламирал (ФАКСИМИЛЕТА)

Политика

ЕТО ИСТИНАТА: Копейкин и "Боец" обявили Народен съд още в събота. Иво Никодимов от БНТ ги рекламирал (ФАКСИМИЛЕТА)

170164
на 08.09.2020
ЕТО ИСТИНАТА: Копейкин и Боец обявили Народен съд още в събота. Иво Никодимов от БНТ ги рекламирал (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съвсем не е фалшива новина обявяването на Народен съд, за която по-рано днес Гробовното трио обвини БНТ, че си измисля. Оказва се, че това съвсем не е така и въпросното събитие е било обявено още в събота от хората на Костадин Костадинов-Копейкин и Гошо Тъпото от "Боец" по време на скандалната им акция пред Софийки районен съд.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Докато там се гледаха мерките на агресорите срещу полицията, които замеряха с бомби и павета униформените на 2 септември, от "Възраждане" на Копейкин и "Боец" оказваха натиск над магистратите пред сградата и бяха отразявани от всички медии. Именно тогава те обявили намерението си да организират Народен съд във вторник, а освен от БНТ, новината е обявена и от други медии, видя ПИК.

Затова и по-рано днес редактор от БНТ е обявил в сутрешния блок, че това събитие ще се проведе, но след като ПИК реагира светкавично и се разрази скандал, метежниците на Радев се отрекоха и изтриха следите си във фейсбук.

По-интересното е, че от БНТ по необясними причини също са променили съдържанието на новината си от събота, видя ПИК. Вместо да се позоват на репортажа на Иво Никодимов, който я предава от съботния протест пред Районния съд в София, те са изтрили информацията и от тогава. ПИК обаче я откри в кешираната версия на страницата на БНТ в "Гугъл". 

Ето и обявлението за готвения от метежниците Народен съд в БНТ и в други медии в събота:



Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК