Ето каква е перфектната жена за всеки мъж според неговата зодия

Евъргрийн

Ето каква е перфектната жена за всеки мъж според неговата зодия

1048310
на 15.01.2018
Ето каква е перфектната жена за всеки мъж според неговата зодия
Автор:   ПИК

Всеки мъж има изграден свой собствен образ на идеалната жена. На Овен му допада жена самоуверена, блестяща, енергична и весела. Всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат .

препоръчано

Телец харесва жени – умни и разумни. Лекомислените празноглавки го принуждават бързо да се оттегли. 

Близнаци е привлечен от жени, спазващи дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична. 

Рак обожава тези жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му. 

Лъв обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества.

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас. 

Везни оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то мъжът Везни е за вас. За него е важно чуждото мнение. 

Мъжът Скорпион не обича слабите жени – това едно на ръка. Също така не понасят и някой да ги наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена. 

Стрелец не понася интелигентните жени. Те го раздразват. И без тях, той знае какво да прави. Затова простотата(в добрия смисъл) и лекото невежество – за начало това е достатъчно. 

Козирог иска неговата половинка, да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре. 

Мъжът Водолей цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката. 

Риби намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност.

Източник: zajenata.bg

Сподели:
Бомба x
10 мита за отслабването и фитнеса, в които не трябва да вярвате 10 мита за отслабването и фитнеса, в които не трябва да вярвате
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Кирил Петков и Асен Василев признаха за съглашение с президента: Подкрепяме Радев за изборите (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Кирил Петков и Асен Василев признаха за съглашение с президента: Подкрепяме Радев за изборите (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това