Вход
София
Времето в София 11 o C

Ето каква е причината за кървавата вендета срещу Дарина и малката Никол от ж.к. "Надежда"

Ето каква е причината за кървавата вендета срещу Дарина и малката Никол от ж.к. "Надежда"

на 30.10.2018
425161
22
Ето каква е причината за кървавата вендета срещу Дарина и малката Никол от ж.к. "Надежда"
Автор: ПИК
30.10.2018
22
425161

Спор за родителските права е станал причина за трагедията от снощи в София, при която 26-годишен мъж застреля майката на детето си, едногодишната си дъщеря и направи опит да се самоубие. Жената е загинала на място. Мъжът и детето бяха закарани в "Пирогов", където по-късно то почина. Стрелецът е без опасност за живота, къкто съобщи преди ПИК шефът на "Пирогов" проф. Асен Балтов (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 

26-годишният Викторио Александров и неговата 23-годишна приятелка Дарина живеели заедно в апартамента в столичния квартал „Надежда” от около година и половина. През миналата седмица те са празнували първия рожден ден на своята дъщеричка. След него родителите се скарали сериозно, което довело до раздялата им и до това мъжът да се изнесе от общото им жилище. Това се е случило в четвъртък. В петък пък мъжът подал сигнал за оказван психически тормоз над него от страна на Дарина.

След раздялата 23-годишната жена се е притеснявала, че бившият ѝ партньор може да ѝ навреди или посегне. Това наложило през уикенда бащата на жертвата да спи в апартамента, за да не се тревожи тя. Ръководителят на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова разказа по-рано днес, че тялото на застреляната жена е открито от нейните родители, които били загрижени, че не могат да се свържат с дъщеря си и повикали ключар, който да отвори вратата. Тогава те сигнализирали в полицията, че дъщеря им е простреляна няколко пъти. Като евентуален извършител на престъплението полицията обяви за издирване бившият приятел на жената. За издирване беше обявено и общото им 1-годишно дете.

"Установено е мястото, към което се е придвижил извършителят на деянието, след като са обходени от полицията всички адреси и места, на които той може да пребивава, оказано е съдействие от неговия баща. След обход на служителите на МВР е установено мястото, където е бил извършителят на деянието, заедно с детенцето, което е простреляно в дясното око", каза Русинова.

Мъжът прострелял детето, което почина в болницата малко по-късно. Издирваният направил опит да се самоубие, като вече е стабилен и контактен. Шефът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов обясни, че таксиметров шофьор, който е откарал издирвания мъж и неговото дете до Горни Богров, където по-късно са намерени, е подал сигнал в полицията.

Съдейки от свидетелските показания на таксиметровия шофьор, той е имал намерение да се самоубие, но за детето даже казал "Ще го оставя и вие ще го предадете на мой приятел", каза Иванов. Александров е служител на частна охранителна фирма от пет години, каза още шефът на СДВР. Той посочи, че опасност за живота на мъжа няма, Александров е под денонощна охрана в болницата.

Иванов допълни, че в полицията не са получавани сигнали за тормоз и насилие от страна на мъжа. "До момента има един сигнал, като той е от извършителя срещу съпругата му за психически тормоз от миналата седмица. Това е единственият сигнал, не е имало данни за скандали. В беседите, които сме провели с роднини и приятели до този момент, стана ясно, че са имали проблеми в семейството, но не е било нещо сериозно. Доколкото знаем, това е непотвърдена информация, преди година също са се разделяли", допълни Иванов.

Очаква се на 26-годишния Викторио Александров да бъдат повдигнати обвинения за убийството на бившата му приятелка и общата им дъщеря.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(22)
1
LAS VEGAS ?? >> https://www.youtube.com/watch?v=1zW1owbCqHg
2
ВИДЯХ ШОФЬОРА НА ТАКСИТО ! ТИПИЧЕН ЕГОИСТИЧЕН МРЪСНИК ! ЗАЩО НЕ СИ ВЗЕЛ ДЕТЕТО БЕ БОКЛУК ????? КАТО ТИ ГО Е ДАВАЛ ???? БОКЛУК !!!!!
3
Шофьора мислел за живота си миризливия дъртак ! Защо не е взел детето ! ??? Какво става с този народ !!!???
4
Да и после да го обвинят в масово у*ийство и отвличане на дете ли?! " Не, благодаря! " ....
5
Жалка картинка е това подобие на държава! Като почнеш от родители, техните родители, после институции, шофьори - помияри и стигнеш до последния крадлив политик! Всичките те роби на нисък интелект, ниска самооценка, липса на елементарно чувство за самосъхранение и отговорност... Тикво, закривай тази изтормозена територия!
6
Виторио нямал никакво намерение да убива бебето, иначе щеше да го направи в апартамента, обаче някой го стреснал докато бяга, или какво? нещо липсва в историята
7
Впоследствие е решил да постъпи така.В началото не е имал намереие да убива детето...какво не е ясно??
8
Сигурно без да иска го е думнал в очето
9
Първобитността на дадени индивиди.За съжаление има много такива
10
не знам защо се търси вина все у някого друг, а не в истинския убиец, как става така, че все убиеца оцелява, ами като е толкова отворен да наказва и решен защо първо не си сложи край на своя живот, а лишава другите от техния, при това детенце на 1 г., РОДНОТО МУ ДЕТЕНЦЕ, КОЕТО УЖ ОБИЧАЛ, страхливец, това не е човек, не искам да казвам по-тежки думи, че те животните така не си убиват децата, този човек не заслужава живота си, нещастник
11
"Хората с активна и пълноценно работеща ендокринна система са благородни, порядъчни, с проява на любов и внимание към близките - качества, които все по-често отсъстват в съвременното общество. Тези хора могат да помогнат на цивилизацията, потънала в жестокост и безнравственост, да се измъкне от морално-етичната и икономическа криза, могат да създадат благоприятни условия за възпитание на децата." – (Андрей Рогов). РЕДИЦА ИЗВЕСТНИ ЕНДОКРИНОЛОЗИ считат, че ХИПОТИРЕОЗАТА ПРЕДИЗВИКВА НЕРВНИТЕ РАЗСТРОЙСТВА и емоционалният стрес. Докторът на мед.науки H.F.Stoll отбелязва следните симптоми, които са характерни и за хипотиреозата: раздражение, мнителност, разсеяност, отслабване на паметта, остри безпокойства, депресии, агресии, пристъпи на гняв, шантаж. СЛЕДРОДОВАТА ДЕПРЕСИЯ също може би възниква в резултат на хипотиреоза, когато мозъкът изпитва кислороден глад и недостиг на хранителни вещества. В БЪЛГАРИЯ един ендокринолог се грижи за здравето средно на 20 000 души, а детски почти няма. И ВТОРАТА ВАЖНА ПРИЧИНА – отговорни безотговорни чиновници от МЗ продължават да твърдят, че в страната няма дефицит на йод, защото се произвежда и продава само йодирана сол. АМЕРИКАНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ показват, че само около 10% от йода в йодираната сол се усвоява от организма. Но тази информация е за умните хора.
12
В състояние на физиологичен афект ли е бил? Бил е. Трите ККК – капризи, кредити, крувалъци бяха ли налице? Бяха. Един сотаджия на 26 и куклата му на 23 имат далеч по-скромни възможности, особено ако тя не ръмботи. Щеще ли да обие детето, ако се почувства заплащен от полицията? Щеще. Оби ли го? Оби го. Оказах се права. Защо тогава това аз дето съм педагощка го знам, а полицая "пруфесионалист" Мадлен Маринова не го е съобразила, институт по психология в МВР няма ли? Кой е разпоредил операцията по обкръжаването и задържането? Пцихулози работили ли са на терен? Не е ли редно Мадлен да поддаде устафка? М?
13
Няма никакво извинение за този гасен убиец- стига сти го оправдавали с болести,стрес, депресия и т.н.Като е луд, защо не гръмна сеце си, ама неее...убива другите! САМО СМЪРТ ЗА ТАКИВА!
14
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
15
и таксиджията и мвр служителите неграмотни и неподготмвени за такива ситуации на таксиджията му е простено -обикновен гражданини а мвр вместо с психолог да отидат отиват с патрулки тези таксиджии да минават психологичска подготовка ,да му е казал остави го ,а нещата се замитат от полицията защото вчера при изявлението на мвр казаха , като обградихме мястото където се криеше той простреля детето и себе си
16
Защо умувате, мъдрувате че даже включихте и ендокринната му система? Този доблестен служител на СОД, просто се е дрогирал чат-пат и красивото момиче му е направило скандал. Да спре с дрогата или да се маха! И свинята неудържимо е започнал разстрелите. Да разпитат и проверят и колегите му в този СОД! Особено този или тези с които най-често е бил дежурен! Сигурен съм!
17
отговор на коментар
бащите ви са такива ,сополанковци . клавиатурни герои
18
до 2 и 3
19
В яда си, ако напук му е казала, че детето може да не е негово и.. А родителите, как са позволили на това хубаво момиче, да ражда толкова рано, че и точно на този урунгел... Да кажат в кой СОТ не си проверяват служителите, че на този от километри му личи, че е психар. Учете дъщерите си по-късно да почват с връзките и да не се задомяват преди 27-28 години, за да направят избор с ума си, а не с емоциите си... Изродът ще живее и ще го хрантутим, а тази жена можеше и детето си да отгледа и още деца да има. Този заслужава жив да го одерат и после да го изкормят.
20
В такива времена живеем, вижте как е по света какви масови убийства се извършват, слава богу при нас все още няма такива. Та как ни възпитават, има ли поне един филм в който да не се бият и избиват.
21
да се принудим да приемем конвенцията, а тогава мама мия-ще се унвеличат убийствата на хиляди и няма спиране,дето няма да се знае мъж или жена е убитият! Дано не доживея този тотален срив на България и героичният някога български народ. За този случай вижте Виктрио-типична мутра ,слуга знаете на кои. Така стана ис Виктория Маринова,не е коя да е и не е тя единствена красавица.
22
да се принудим да приемем конвенцията, а тогава мама мия-ще се унвеличат убийствата на хиляди и няма спиране,дето няма да се знае мъж или жена е убитият! Дано не доживея този тотален срив на България и героичният някога български народ. За този случай вижте Виктрио-типична мутра ,слуга знаете на кои. Така стана ис Виктория Маринова,не е коя да е и не е тя единствена красавица.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 15920
архив

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления:

- Страшен град! Какви улици, какви магазини!

- А жените?

- О-о! Какви жени! Мечта! Разбират те от половин дума! Ето например аз - влизам в едно кафене, сядам на масата. При мен сяда една много красива мадама. Веднага се сети, че не знам и дума френски. Нарисува ми на салфетката чашка. Аз й налях шампанско. Нарисува цигара - дадох й цигара. Нарисува две танцуващи фигурки. Поканих я на танц, потанцувахме.

- А после?

- Нарисува легло...

- А ти?

- Хмм... и досега се чудя - как позна, че съм диpектоp на мебелна фабpика...

няма нови новини
Днес: 281
hot
най-четени новини в момента
сега
2665
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Отложиха делото за мярката на Миню Стайков
x
СУПЕР ПОЛЕЗНИ: Тези плодове съдържат най-много витамини
x