Ето какво се случва с 19-годишната българка в Лондон, представяла се за лекар

Балкани

Ето какво се случва с 19-годишната българка в Лондон, представяла се за лекар

28198
преди 5 часа
Ето какво се случва с 19-годишната българка в Лондон, представяла се за лекар
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българка беше осъдена на едногодишна пробация в Англия и забрана да посещава здравни заведения в страната, след като се престори на лекар, без да има медицинско образование. 19-годишната Кремена Здравкова дори се опитала да лекува пациент в лондонска болница и то в присъствието на двама полицаи, които го докарали.

препоръчано

За щастие няма пострадали от действията на българката, което е повлияло на решението на съдията да ѝ даде толкова леко наказание. Мнимата лекарка пристигнала съвсем наскоро във Великобритания. Защитата ѝ изтъкна, че защото се омъжила на 14-годишна възраст, раждайки близнаци - жената не успяла да продължи образованието си. 

Тя имала мечта през целия си живот да стане лекар, твърдят адвокатите ѝ. Заради ранната си женитба обаче не е успяла да реализира желанието си. А липсата на образование ѝ е попречила да прецени риска от това, което е направила. Сънародничката ни се е отнасяла грижовно към пациента и е успяла да му инжектира вещество, което и до момента не е идентифицирано от полицията.

Младата жена е излежала 35 дни в следствения арест, преди произнасянето на присъдата, обобщава Нова тв.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за хаоса в управлението на София - Терзиев превърнал столицата в града на златните колчета и парапети (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за хаоса в управлението на София - Терзиев превърнал столицата в града на "златните" колчета и парапети (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК