Ето какъв подарък получи Дейвид Бекъм от сина си за своя рожден ден

Шоу свят

Ето какъв подарък получи Дейвид Бекъм от сина си за своя рожден ден

10488
на 31.07.2020
Ето какъв подарък получи Дейвид Бекъм от сина си за своя рожден ден
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Синът на футболната легенда Дейвид Бекъм, Круз, подарил на баща си електрическа самобръсначка за тестиси, съобщи сайтът Контактмюзик.

препоръчано

Духовитият Круз снабдил с артикула не само 45-годишни си баща, но също така и другите си двама братя Бруклин /21/ и Ромео /17/. Самият Дейвид пусна в Туитър снимката на кутията, съдържаща интимната самобръсначка. Уредът използвал специална технология, за да не нарани по някакъв начин мъжката анатомия при премахването на окосмяването й.

Сайтът отбелязва, че по-големия брат на Круз, Бруклин, със сигурно ще оцени получения подарък, тъй като му предстои сватба с актрисата Никола Пелц.

За първата си брачна нощ младоженецът ще трябва добре да се погрижи за тялото си, за да направи добро впечатление на булката. Говори се, че на венчавката ще бъдат поканени и кралските особи принц Хари и съпругата му Меган.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК