Ето как Васил Терзиев е опитал да "подкупи" софиянци, за да си мълчат за ремонтите на "Опълченска" (ВИДЕО)

Акценти

Ето как Васил Терзиев е опитал да "подкупи" софиянци, за да си мълчат за ремонтите на "Опълченска" (ВИДЕО)

205682
на 12.09.2024
Ето как Васил Терзиев е опитал да подкупи софиянци, за да си мълчат за ремонтите на Опълченска (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стана ясно как кметът Васил Терзиев е опитал да "подкупи" жителите в кооперациите на столичната улица "Опълченска", за да не роптаят срещу ремонтите и да спрат с протеста срещу изсичането на дърветата.

препоръчано

За подмолните методи на наследника на "Държавна сигурност" заговориха от ГЕРБ, чийто общински съветници дадоха специален брифинг миналия понеделник.

"Бил е направен опит гражданите да бъдат "купени". Терзиев явно е дал зелена светлина за това със следните фрази, и подхвърляйки им някакви трохички: "Като отрязахме дърветата, видяхме, че фасадата на сградата ви е в много лошо състояние. Ние ще ви дадем пари да я оправите. Ще ви оправим и парка, ще го направим много добре". Това е безпардонна арогантност.  Ще отрежем дърветата, а за да ви запушим устите, ще ви оправим фасадата", заяви общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян. 

Днес той качи и видео в социалната мрежа от една от най-горещите точки в столицата в последните седмици - строителната площадка на "Опълченска". "Терзиев ще ремонтира частна сграда с общински пари?!? "Спасителите" раздават парите на софиянци като свои"

Едно от обещанията на столичната управа е, че на мястото на отсечени 39 дървета ще бъдат засадени нови на... стеснения тротоар. Новите дървета обаче отсега са обречени на сигурна смърт. Причината е, че теренът трябва да бъде посипан със строшен камък. 

"Новите дървета ще бъдат "посадени" върху почва от трошен камък", възмути се Хекимян и показа нагледно какво се случва с прясно засадени дръвчета на метри от "Опълченска", за които грижи би следвало да полага управата на Столична община.

Вижте още във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК