Ето как ги смазва Бойко, въпреки че...

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Ето как ги смазва Бойко, въпреки че...

971889
на 13.01.2021
Ето как ги смазва Бойко, въпреки че...

ГЕРБ не прави избори, ГЕРБ печели избори. Това показва елементарна бърза справка в политическата ни история през новия век. От нея става безпощадно ясно, че откакто е в политиката, Бойко Борисов смазва опонентите си, въпреки, че не той организира вота. 

препоръчано

Фактите са особено важни на фона на безотговорните опити на Румен Радев и площадните му агитки в аванс да обявят изборите за нечестни. При това самият той акустира от задкулисието на "Дондуков" 2 именно след избори, организирани не от друг, а от кабинет на ГЕРБ. Макар и преди още хората да бяха наясно, че е предложен от агента на Кремъл ген. Леонид Решетников.

Черно на бяло истината е, че когато правителство на Борисов организира вот, често печелят други. Затова и рухват всички опорки на Радев, които както винаги са толкова далеч от истината, че бързо лъсват като активно мероприятие. Каквото се видя, че са и въпросните консултации в президентството.

Целта е в аванс да заложи анархия в държавата след изборите през пролетта и невъзможност за съставяне на ново правителство. А причината е ясна от години на всички - маниакалното желание на Румен Радев да управлява със служебно правителство, тъй като само така може да получи неограничена и авторитарна власт в демократична България. А тя му е повече от нужна месеци преди изтичане на мандата му, за да успее поне отчасти да изпълни поръчките на господарите си, които го монтираха на "Дондуков" 2. Ако не успее, кой знае какво ще има да връща. 

Залогът за Радев е очевидно голям и затова и не се спира пред нищо и не му мига окото дори пред аферите на съветниците му, съмненията за шпионаж, та дори и многократно погазване на Конституцията пред очите на българите. 

За лош негов късмет обаче насреща си има човек, който никога не е оставял народа си в беда или в ръцете на съмнителни фигуранти, доказан демократ, силен политик, отговорен и обичан от народа държавник, уважаван в цяла Европа и в света лидер, в чиято дума се вслушват всички - Бойко Борисов.

Успехите дори само на последния му мандат трудно могат да бъдат изброени в една статия, но наред с най-доброто справяне със здравната и икономическа криза заради коронавируса, отчетено и от световни рейтингови агенции като "Фич" и "Муудис", подреди страната ни за 4 години и от вън, и от вътре - осигури енергийна свобода на България, вкара ни в банковия съюз и се готвим за Еврозоната, спаси ни от мигрантите, обърна страната към НАТО с модернизацията на армията, понижи в десетки пъти контрабандата и повиши събираемостта на данъци и изсветляване на икономиката, осигури навлизане на високи технологии със супер компютъра... Без да забрави инфраструктурата на България - новите училища, болници, църкви, пътища, детски градини, в пъти увеличени заплати на учители и медици, в пъти повече пари за здраве и култура, двойно увеличение на пенсии и средства за най-уязвимите и хората с увреждания...

Затова днес и европейските социологически агенции, и подвласните на сини и червени партии родни такива казват едно - Бойко Борисов и ГЕРБ отново ще спечелят изборите.

И не защото ги организират, тъй като досега това не се е случвало. Борисов ги мачка, защото хората го избират.

Ето победите му и как го прави:

2005 г. Борисов печели частични местни избори за кмет на София - вотът е организиран от тройната коалиция на БСП.

2007 г. - Борисов печели редовни местни избори за кмет на София - организирани са от от тройната коалиция на БСП. 

2009 г. - ГЕРБ печели евроизбори - организирани отново от тройната коалиция на БСП.

2009 г. - ГЕРБ печели парламентарни избори - вотът е подготвен от тройната коалиция на БСП. 

2013 г. - ГЕРБ печели предсрочни парламентарни избори, организирани от служебен кабинет на Марин Райков. 

2013 г. - ГЕРБ печели частични месни избори във Варна, организирани от кабинета "Орешарски" и БСП. 

2014 г. - ГЕРБ печели евроизбори - вотът е подготвен от кабинета на "Орешарски " на БСП. 

2014 г. - ГЕРБ печели предсрочни парламентарни избори, организирани от служебно правителство на Георги Близнашки. 

2017 г. - ГЕРБ печели парламентарни избори, организирани от назначения от Румен Радев служебен кабинет.  

Сподели:
Бомба x
Напитка от този чуден плод удължава живота и гони рака Напитка от този чуден плод удължава живота и гони рака
ПИК TV x
ПРОБИВ: Турция разработи убиец на COVID-19 - ликвидира коронавируса само за минута ПРОБИВ: Турция разработи "убиец" на COVID-19 - ликвидира коронавируса само за минута
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това