Ето как с глупостите си Найо съсипа кампанията на "Промяната"

Акценти

Ето как с глупостите си Найо съсипа кампанията на "Промяната"

217216
на 08.06.2024
Ето как с глупостите си Найо съсипа кампанията на Промяната
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разобличаващ текст за това как набеденият за пиар експерт Найо Тицин е съсипал кампанията на "Промяната" публикува журналистът, поет и писател Антон Баев на стената си във Фейсбук.

препоръчано

Ето какво пише той:

Да поздравим Найо - повече от това не можеше да стори за ПП-ДБ.

Ето малко от грубите му грешки:

Антикампания срещу ГЕРБ-СДС и ДПС. Абсолютно безсмислено, ПП-ДБ не може да вземе и един сипматизант от двете формации, а трудно ще убеди, че причина за провала, както сами признаха, на 10-месечното си управление, за което твърдо държаха да не е в коалиция, което, разбира се, значи еднолично, не са те самите.

Антикампания срещу политически фигури, които са във възходящ тренд, на фона на минимизираните собствени – в низходящ.

Пълно неглижиране на т.нар. преливащ се електорат – гласувалите преди три години за ИТН се люшнаха към ПП, обаче ПП, вероятно по съветите на Найо, ги остракира.

Обяснения в стил „Ние искахме, но не ни позволиха“ на фона на цялата изпълнителна власт в ръцете на ПП-ДБ за пълни 10 месеца е грешен ход.

Слизане на ниво улично говорене, демонстрирано от двойката Петков – Денков в допълнение с хистеричното сопрано на Лена, съвсем разколебава и без това усъмнилия се в сглобката ПП-ДБ електорат на градската десница.


ПП-ДБ мълча като партизанин на разпит относно „Възраждане“, БСП, Солидарна България, Левицата и който си помислите в лявото пространство по време на цялата си кампания.

ПП-ДБ не разпозна малкия в дясно, но пък с немалка подкрепа поне в София – „Синя България“, и не й подаде ръка.

В последна сметка врагове за ПП-ДБ, също по съветите на Найо, се оказаха всички ясно дефинирали се като проевропейски, проНАТО партии и коалиции у нас.

Така Найо зафучи ПП-ДБ изцяло вляво.

Какво можеше да направи Найо?

Стигаше дори само да не бе правил по-горните капитални глупости.

А сега може да загасите телевизорите до неделя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК