Ето как Темида наказа дрогирания джигит Антон, помлял с джипа си 6 коли в центъра на Бургас

Темида

Ето как Темида наказа дрогирания джигит Антон, помлял с джипа си 6 коли в центъра на Бургас

5023
на 11.06.2021
Ето как Темида наказа дрогирания джигит Антон, помлял с джипа си 6 коли в центъра на Бургас
Автор:   ПИК

С условна присъда се размина джигитът Антон, който преди година помня с джипа си 6 коли, паркирани в центъра на Бургас.

препоръчано

На свое заседание във вторник Районният съд е сключил споразумение с бургазлията. Наложено му е наказание "лишаване от свобода" за срок от 3 месеца, което се отлага за изпитателен срок от 3 години, както и глоба от 150 лв. Младият мъж ще заплати и разноски по делото за около 900 лв.

Зрелищният инцидент се случи рано сутринта на 9 май 2020 година. 22-годишният тогава бургазлия, завивайки от улица "Константин Фотинов“ по улица "Митрополит Симеон“ изгубва управление над автомобила, осурква първата от паркираните в отсечката коли, странично блъска втората, удря третата –   БМВ в средата на купето, а тя от своя страна, измествайки се причинява материални щети на още три автомобила.

Антон е бил неправоспособен водач и с отнета книжка. След допускане на пътния инцидент бургазлията напуска местопроизшествието. Задържан  е от полицейските служители на улица "Райна Княгиня“, разположена на пресечка от мястото на сблъсъка.

От съдебния акт става ясно, че Антон е карал мерцедеса си след употреба на наркотични вещества – кокаин и метаболити, установено със съдебна химикотоксикологична (токсикохимична) експертиза, извършена от инж. химик и съдебен токсиколог от специализираната Химикотоксикологична лаборатория към ВМА София. 

Общите щети, нанесени на блъснатите коли, са за близо 11 500 лв., пише още по темата "Бургас24".

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 161
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това